Sari la conținut

Postări Recomandate

Aș fi luat un Duster mai dotat, dar din pacate la aceasta motorizare nu se poate în Românica. Noi suntem mai "fraieri" deoarece în alte țări se poate, doar că nu e 4X4. După cum am mai spus, am fost nevoit să aleg această motrizare datorită gpl-ului și după asta venind și optiunile standard cu care vine mașina.

Editat de jelly
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 258
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Întotdeauna a fost teama de nou. Când a apărut Supernova multora le era frică de electronica și senzorii motorului de 1.4 MPI și ridicau în slăvi vechea berlină cu motorul ei conceput în urmă cu peste

Ai ceva de asteptat, daca vrei sa schimbi masina! Si in plus de asta cine stie ce vremuri vor mai veni! Eu sincer daca stiam ca vine ce a venit peste noi acum, ca nici nu imi vine sa-i pronunt numele,

Mereu or sa fie carcotasi carora nu le convine nimic. Daca stii sa conduci te adaptezi cuplului masinii si nu ar trebui sa ai probleme in depasiri si etc. Dureaza doar putin pana te obisnuiesti cu dem

Posted Images

Acum 11 ore, Rue a spus:

Doar ce am verificat pe dacia.hu si acest model costa 4 300 000 huf, adica ~12700 eur, fata a da o rabla.

Atasez imagini.

Screenshot_20200315-225811.png

In HU GPLul e pus pe Essential (le fel si in FR, DE, UK) si in RO/BG pe Comfort

Link spre post

Tu cu cine te cerți? Ești virusat cumva?

Eu am spus ce opționale am pus eu pe ea și da ce ai enumerat tu acolo se ridica prețul. Nu am vrut geamuri cu tentă fumurie că am zis ca pun folie și tot ma duce mai ieftin de 100 eur, la fel cu ornamentele, le voi vopsi eu in particular la baietii de la Dacia. Eu am spus de programul rabla ca prin asta am facut si atat m-a dus pretul masinii, pentru restul pune-ti mintea la contributie si calculeaza prețul fara rabla si eco voucher. La 14000 eur mai pune aproximativ 1550 eur (prima de casare si eco voucher-ul de 1000 lei) Cu ce am dezinformat eu?

Link spre post
Acum 15 ore, Adrian197071 a spus:

Că să fie clar ceva..revin cu o precizare. Nu sunt adeptul cazanelor BMW cu motor 2l sau 3 l cu km dați înapoi și vandute aici la prețuri mari! Dar nici nu sunt de acord cu suma ceruta pe un Duster motor 1 l in trei cilindri chiar daca e nou cu gpl și cu garanție! Un exemplu e motorul 1.2 l scos din producție din cauza problemelor apărute la el. Părerea mea e că asta de 1l e mult prea lăudat...dar să lăsăm timpul și km sa vorbească... Daca puneau gpl pe cel de 1.3 l și lăsau eventual tracțiune integrală nu mai comentam nimic. Dar nu iese noxele o să spună unii.. însă eu mă întreb cum de iese la Mazda cx5 motor benzina aspirat de 2 l tracțiune integrală. Asta că exemplu..uite altii continua sa vandă și motoare mari...

Mazda CX5 e de la 23K in sus

Link spre post

Folia ma costa pana in 300 lei llumar, navigatia daca citesti pe litere este de origine, nu luata de pe Aliexpress. Pentru mine nu renteaza hybridul, circul foarte mult in afara, hybridul e ok pentru oras. Iar ca fiabilitate asa cum merg cele de 0.9 care au sute de km pe taxi si au si gpl, sigur v-a duce si asta. 

Editat de jelly
Link spre post

Consumul ajunge in anumite situatii cu 1.4-1.5 L GPL peste cel declarat pe benzina. Tinand seama ca benzina e cam 4.8, gazul s-a ieftinit si el corespunzator?

2020-03-16 12_05_23-Duster SUV Comfort .png

adaug costurile calculate pt 100 km la consumurile medii declaate de productator si costul de azi al benzinei 95 si GPL la Petrom

2020-03-16 12_14_07-Book1 - Excel.png

Editat de Rue
Link spre post
Acum 29 minute, Rue a spus:

Preturile de pe dacia.hu includ TVA/AFAT.

Consumul ajunge in anumite situatii cu 1.4-1.5 L GPL peste cel declarat pe benzina. Tinand seama ca benzina e cam 4.8, gazul s-a ieftinit si el corespunzator?

GPLul e 2,7 in Buc

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...