Sari la conținut

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 258
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Întotdeauna a fost teama de nou. Când a apărut Supernova multora le era frică de electronica și senzorii motorului de 1.4 MPI și ridicau în slăvi vechea berlină cu motorul ei conceput în urmă cu peste

Ai ceva de asteptat, daca vrei sa schimbi masina! Si in plus de asta cine stie ce vremuri vor mai veni! Eu sincer daca stiam ca vine ce a venit peste noi acum, ca nici nu imi vine sa-i pronunt numele,

Mereu or sa fie carcotasi carora nu le convine nimic. Daca stii sa conduci te adaptezi cuplului masinii si nu ar trebui sa ai probleme in depasiri si etc. Dureaza doar putin pana te obisnuiesti cu dem

Posted Images

Poate intereseaza pe careva, eu unul m-am resemnat!

„Am analizat situația în care ne aflăm și am hotărât prelungirea acordului încheiat în 18 martie pe o perioadă nedeterminată, urmând ca miercuri să ne întâlnim pentru a analiza, din nou, situația. Consider că este un acord bun, care are în vedere ocrotirea angajaților de la Dacia” a declarat Ion Iordache.

Mai mult, viceliderul susține că, în plină criză de coronavirus, angajații Uzinei de la Mioveni s-ar putea întoarce de abia după 1 mai la lucru.

„Administrația de la Dacia a dorit ca după sărbătorile Pascale să reîncepem producția. din punctul meu de vedere, doar după data de 1 mai va începe lucrul la Dacia” mai mai spus Iordache.

https://ziarobiectiv.ro/uzina-dacia-ramane-cu-portile-inchise/

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Decizia de a mai cumpara ceva, in situatia actuala, in afara oportunitatii si a necesitatii, poate fi hazardata.

Nu putem judeca nici pe cei care vor renunta si nici pe cei care merg inainte. Banii tot se vor duce intr un loc.

Cei care au deja un credit imobiliar sau alt credit, achizitia unui alt credit le poate fi critica peste un an.

Cine are cash si perspectiva sa nu ramana fara serviciu, go ahead! 

Dobanda la Dacia pentru credit auto are DAE de 11-13% in ofertele curente. E o bataie de joc. Prin brokeri poti gasi credit de nevoi cu 7-8%.

Link spre post
Acum 3 ore, foxbat a spus:

la ce te referi cand zici " m-am resemnat"?

Pai am sa ma retrag...

Acum 51 minute, Adrian197071 a spus:

Totuși nu vad de ce nu îți inapoiaza avansul daca ceri acest lucru! Doar nu e din vina ta! Ce suma e avansul acela? Te poți orienta mai spre vara sau toamna la alte variante! In mod sigur vor fii reduceri masive sa vanda mașinile . Cererea va fi foarte mică și din cauză că piața sh e blocata la rândul ei. Bănuiesc că majoritatea ce schimba mașina veche cu una noua vrea sa scape și de aia veche..nu? Nu or face colecție in parcarea blocului. Iar la criza ce se anunță multi vor mai merge o perioada cu ceea ce au prioritățile fiind altele acum! Acum vorbesc strict de situația mea...urmăresc să schimb mașina un passat B6 an 2009 care îmi merge bine fara probleme..însă nu am șanse să îl dau in situația actuală decit la un preț infim.... Am următoarele variante. Îl păstrez și mai merg așa juma de an..un an și să vad ce se mai intimpla cu situația economică din tara doar fiecare avem serviciu și familie. Sau daca se ivește un discount serios la Duster ,Hyundai Tucson ,Sportage (cam pe aici caut) cumpăr in cazul asta chiar daca există riscul să rămân și cu mașina veche .

Ba da, avansul il pot recupera fara probleme. Suma e de 3700 lei. Chiar ieri un coleg de serviciu s-a razgandit si ii returneaza avansul in 30 de zile. Eu am cu ce merge, masina actuala ramane in familie,  problema e ca m-am saturat sa tot astept. De la banca am luat 10000 eur si aproximativ 5000 ii aveam eu. Prioritatea mea in perioada asta sunt ratele la casa. In caz ca se strica treaba cu salariul, am de unde plati rata pana trece nenorocirea asta. Masina mai poate astepta, casa e mai importanta, zic eu. Cred ca o sa ma retrag si astept sa se linisteasca apele deoarece am impresia ca o sa dureze ceva pana isi revine economia.  Da, puteam sa iau ceva mai bun decat Duster (chiar aveam de unde alege, Vitara, Sportage), dar singura optiune care m-a facut sa aleg Dacia, a fost motorul cu injectie indirecta, plus ca vine si cu gpl din fabrica, am zis  ca e mai bine asa decat sa pun eu instalatia si ulterior sa pierd garantia motorului. Asa ca voi vedea la urmatorul program rabla ce va fi. Sa auzim de bine...

Link spre post

Eu inca am de tras la un imobiliar ap 5 ani, echivalent cu Dusterul asta gpl prin rabla, daca nu ii dau anticipat. Planul era sa accept dobanda de imobiliar 6.x% si sa iau cu economii in paralel, evenutal cu un overdraft in completare.

Cum nu sunt bugetar, trebuie sa am o rezerva si sa nu iau decizii pana nu se clarifica ce se va intampla. Iau in calcul contul de economii pt masina sa se duca la credit in situatii roze.

Desigur, imi doresc sa fie totul bine, sa iau o masina noua si sa las creditul la urma. NU as mai lua alte credite...

Link spre post

Asa ca idee, in China, s-au ridicat restrictiile si ce sa vezi ? Piata auto are cerere si mai mare, in contextul in care lumea nu mai prefera sa mearga cu mijloacele de transport alternativ, ci cu propria masina, pentru a evita in continuare contactul cu alte persoane posibile purtatoare de virus.

Mai mult, in ultimele 12 luni sau chiar mai bine, multe firme, din industria automotive mai ales, s-au restructurat : au taiat bugete si s-au pregatit pentru criza. 

Asteptati mult si bine reducerile, vin sigur.

Editat de Midnighte
  • Like 1
  • Haha 1
Link spre post

Lăsând deoparte pandemia și problemele create de aceasta, este vrun posesor de duster tce 100? Eu am reușit sa achiziționez mașina aceasta înainte de a începe toată nebuneala asta. As vrea sa știu o părere, eu unu sunt mulțumit de mașina. 

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...