Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare!

Azi am dat comanda. Am platit si avansul. Bonul de comanda contine masina, optiunile, garantia de doi ani peste cei trei, bonusul de martie cu minus 200, pachetul legislativ cu covorasele premium si...ce m-a uimit...valoarea rablei cu minus, normal. De ce m-a uimit? Ca nu ma asteptam sa o bage atata vreme cat inca nu am adus-o. Din fericire am gasit si rabla la cineva, cum am zis si mai sus in postari. Am inteles ca dureaza pana la maxim 20 de zile pana primesc termenul de livrare asa cum scrie in subsolul actului. Acest termen poate dura si doua zile. Nu este obligatoriu sa dureze 20. Acum nu-mi ramane decat sa astept. La un moment dat o sa merg sa vorbesc pentru scuturi, bare, si cred ca si cotiera, ca accesorii. 

Sper ca nu am plictisit pe nimeni dar m-am gandit ca poate mai sunt persoane care vor sa comande si sa stie despre ce e vorba. 

Am primit asigurari ca nu se pot face negocieri sau alte discount-uri suplimentare fata de cele oferite de Dacia.  Asa o fi.

Seara frumoasa!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 713
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Evident ca sunt si mai putin "dotate", depinde de fiecare la ce functii e dispus sa renunte. De aia Dacia, ca toti producatorii auto, ofera mai multe nivele de echipare, cu speranta ca o sa-si gaseasc

Mort sau nu, măcar e organizat. Sau se încearcă să fie. La povești, în alt topic, pe alt forum sau pe Facebook. Sunt eu sătul de câte discuții și păreri mai mult decât subiective se tot reia

Si eu urmeaza luna asta sa dau comanda de inca un Duster, dar eu o sa merg pe 1.33 TCe de 150 CP, cu 4x4. La pret nu e chiar asa de mare diferenta, sunt 550 de euro in plus fata de diesel, care inseam

Posted Images

Pai cum sa faca discounturi?Le scade lor profitul.Au la poarta destui ce cumpara!Eu am primit in 2016 covorase,pachetul legislativ,alarma.Am primit si acel discount..Totusi era masina de 17600 E.Daca aveai tu rabla trebuia sa astepti inceperea programului. In situatia asta sunt eu acum.Am nevoie de fiscalul rablei ce este valabil dăcât" 1 luna.Degeaba il scot acum..daca programul incepe in 14 aprilie..

Link spre post

Ce frumos suna !

Acum 10 ore, ClaudiuGeo a spus:

Am primit asigurari ca nu se pot face negocieri sau alte discount-uri suplimentare fata de cele oferite de Dacia. 

Asta e cea mai mare vrajeala, spusa in cor de absolut toti agentii de vanzari.

Crezi ca celor de la Dacia le pasa cu cat vand masinile cei din reprezentate ? Ii doare-n 14 daca faci profit sau nu la vanzare. Depinde de tine, ca reprezentanta, de aici si "discount-urile". Faptul ca toti ( reprezentatele ) "tin de pret", e cu totul altceva. Apoi, intervine comisionul agentului de vanzari.

Si totusi, v-ati invatat prost cu ideea de reducere/discount.

Ca el trebuie sa se aplice 24/7, indiferent de zi/anotimp, cand vine vorba de achizitionarea unui automobil.

Cum va place mai mult - sa stiti ca masina costa 18500 euro, fara nici in discount, sau ca ea costa 21500 euro pret de start, iar in urma discount-ului rezulta pretul final de 18500 euro ? E o chestie care o tot vad la foarte multe persoane, sa simta faptul ca negociaza, ca ei au obtinut cea mai buna oferta, pentru a avea o "justificare" in spatele deciziei. Asumati-va o data pretul si aia e. Indiferent de produsul pe care vreti sa-l achizitionati.

Link spre post

Eu doar am prezentat ce s-a intamplat. Referitor la discount-uri...in niciun caz nu mi-am calculat banii in baza lor. O iau cu sau fara ele sau...rabla. Dar uneori poate e ok sa simti si un discount. La mine la firma se cumpara 22 de Polo la 8000 de euro...cu dotari..scazute de la 13000. Deci e un discount...dar ptr multe bucati. Asa ca oricum nu aveam pretentii. 

Link spre post

Stiu @ClaudiuGeo, nu era atac la persoana ta si nici a altuia.

Normal ca orice discount este binevenit :D

Vroiam doar sa subliniez niste idei preconcepute fara nici o baza reala in spate, care s-au tot perpetuat de-a lungul timpului incat lumea acuma le considera o normalitate. Iar daca cineva chiar reuseste sa obtina o oferta foarte buna pentru o masina si o prezinta pe net, se mai trezesc altii care vor aceeasi oferta, ba chiar mai bine de atat. Ca si cum ar fi un standard, un punct de start.

Cel mai mare discount vazut vreodata a fost de aproximativ 20% din valoarea masinii ( pretul de lista, full, era peste 50.000 euro ). Si nu s-au aplicat artificii suplimentare ( angajat la firma respectiva, la marca respectiva, trecerea pe firma, pentru deducerea TVA sau rabla :)) ). Doar s-au aliniat planetele, in iunie 2019 - norma noua de poluare in august/septembrie + lansare facelift.

Link spre post

In cazul acesta eu renuntam la discount, mai asteptam cateva luni si cumparam masina cu facelift si o norma de poluare superioara. Consider ca pe termen lung este mai avantajos pentru client. Au redus pretul doar ca sa scape de masina. Iar la modelele scumpe marja de profit este mai mare decat la marcile de volum. Si din aceasta cauza reducerile (in valoare absoluta dar si in procent) par si chiar sunt mai consistenta la modelele premium.

Editat de abc
Link spre post

In general vorbind, la masini exista diferente/modificari care nu se vad.

Spre exemplu la Dacia diferentele dintre nivelele de echipare nu constau doar in dotarile care sunt prezentate in configurator. Un nivel de echipare superior poate sa vina spre exemplu cu o insonarizare mai buna, cu anvelope de mai buna calitate, chiar daca nu difera dimensiunea iar jantele sunt identice. La fel este si in cazul unui facelift. Mai mult, in cazul unui model care se produce teoretic fara modificari timp de 2-3 ani pot sa apara multe imbunatatiri la anumite componente. Asta se vede si in codul pieselor care se schimba desi repet masina nu este alta.

Editat de abc
Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...