Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 713
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Evident ca sunt si mai putin "dotate", depinde de fiecare la ce functii e dispus sa renunte. De aia Dacia, ca toti producatorii auto, ofera mai multe nivele de echipare, cu speranta ca o sa-si gaseasc

Mort sau nu, măcar e organizat. Sau se încearcă să fie. La povești, în alt topic, pe alt forum sau pe Facebook. Sunt eu sătul de câte discuții și păreri mai mult decât subiective se tot reia

Si eu urmeaza luna asta sa dau comanda de inca un Duster, dar eu o sa merg pe 1.33 TCe de 150 CP, cu 4x4. La pret nu e chiar asa de mare diferenta, sunt 550 de euro in plus fata de diesel, care inseam

Posted Images

Pentru multe persoane portbagajul si spatiul interior este un factor de decizie. Pentru mine la Duster portbagajul este la limita, dar mi-a placut masina si am zis ca ne organizam si ne adaptam cumva. 

As vrea sa va intreb cum va descurcati cei cu 4x4 pentru concedii si deplasari mai lungi cu familia (2 adulti + 1-2 copii). Nu as recurge la portbagaj gen cutie deasupra din motive de logistica.

Ma gandesc in prima faza sa elimin acea tavita orizontala care acopera spatiul de depozitare si sa folosesc spatiul pana in tavan, dar in acest caz ele pot ajunge usor pe bancheta din spate daca nu au o bariera gen plasa sau ceva....

Care sunt experientele si solutiile voastre?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Exista vreun accesoriu gen plasa orizontala care s-ar putea monta ca sa previna deplasarea bagajelor din portbagaj spre bancheta din spate, sau mai bine zis in capul pasagerilor?  

Link spre post
Acum 23 minute, ttt2021 a spus:

Exista vreun accesoriu gen plasa orizontala care s-ar putea monta ca sa previna deplasarea bagajelor din portbagaj spre bancheta din spate, sau mai bine zis in capul pasagerilor?  

In brosura cu accesorii Dacia (https://cdn.group.renault.com/dac/ro/brosuri/Brosura-Dacia-Duster-2021-accesorii.pdf.asset.pdf/e5fa7aff04.pdf) este la pagina 22 un "Grilaj de separatie", care face cam ce vrei tu. Doar ca montajul pare destul de definitiv, adica nu o sa-l poti scoate prea usor, daca cumva o sa ai nevoie sa transporti ceva mai mare cu bancheta rabatata.

Il poti gasi dupa codul 8201698193 :

https://magazin.darex.ro/magazin/grilaj-de-separare-dacia-duster-ii-8201698193/

https://www.dacianmag.ro/organizare-si-transport/duster-ii-2018-2020-grilaj-de-separare-dacia-origina-8201698193l.html

Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...