Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am facut revizia la un an / 18300 km.   Pret total - 349.82 Ron. Mi s-a parut un pret bun.   Atasez si factura.

Astazi am facut revizia de 1 an (cu vreo 3 saptamani mai devreme). La masina s-a schimbat uleiul, filtrul de ulei, filtrul de aer si filtrul de habitaclu. S-au verificat placutele de frana, s-a corect

Salut tuturor! Am facut revizia la 6 ani: schimbat distributia, curea alternator, bujii, maruntisuri la suspensie, filtre, ulei, 2 becuri. Cu manopera aferenta: 1.650 lei. Km la bord: 61.000.

Posted Images

dtel,

Poti sa mi zici mai exact cum scartaia pompa de apa?

Adica era un scartait ca ala de curea veche sau ca un fluierat ascutit?

Eu am un mic fluierat care se accentueaza odata cu turatia motorului ( nu ca volum ci ca ...nu stiu cum sa ma explic...; cam ca o turbina cand ii creste turatia..)

Este un sunet care de abia se aude - daca asculti cu atentie, altfel nu il auzi...

Ma gandesc la 2 variante :

1. pompa apa ( abia schimbata - hepu)

2. rola de la curea accesorii - zicea mecanicul cand a demontat ca are ceva zgomot...; si pana ajung iara la el...)

Stima!

Editat de quarelin
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@ToronagaSama : cu ocazia schimbarii distributiei (la 65k km) mi-au zis ca "curge" pe la pompa de apa si ca trebuie inlocuita. Insa inlocuirea nu s-a facut pe garantie, am platit din buzunar o pompa nou-nouta. Ma intrebam daca pompa este consumabil ca si placutele de frana...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...