Sari la conținut

Incercam din nou Strategika si Transalpina!

Postări Recomandate

in acest moment avem confirmarea participarii (in afara de mine) lui luciango, danielcojocar si masiu...

nu a dat nici un semn deceneu!?

melcu zicea si el ca poate vine si el...?!

sora mea vine cu un x3 dar nu va "urca" cu masina ei pe munte (are garda la sol sub 18-19 cm, nu ca si Dusteru' la 21 cm) ci la mine in masina si/sau la cine mai are un loc in Duster..... ca vine si cu baietii ei de 8 si 12 ani... dar vedem noi la fata locului!

e posibil (astept confirmarea) sa mai avem o alta masina (alta decat Duster) cu noi, un prieten cu un Land Rover Discovery.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 98
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Cred ca traseul este ok din punctul meu de vedere.

Daca nu apare ceva intre timp (cei cu copii mici stiu ce probreme pot sa apara) confirm o camera pentru sambata noapte.

oferta cu cabana "exclusiva" e pentru tot week-end-ul adica 2 nopti....

daca doresti doar o noapte atunci cred ca e mai bine sa cauti ceva intr-o pensiune mare cu multe camere unde e acceptata si cazarea doar pentru sambata...

noi vrem 2 nopti insa, cu parere de rau, nu putem acoperi financiar (fiind doar pentru noi se plateste toata cabana) o noapte (cea de vineri) si pentru o camera care se ocupa doar sambata...

Ok, nui bai.

Maine am sa caut ceva cazare pe net.

Eu sper sa fac rost si de o statie sa mai vb pe drum....

Link spre post

Salut,

confirm participarea la distractie si pentru cazare as vrea o camera dubla pentru mine si sotie.

Eu voi pleca din Iasi vineri la pranz si voi ajunge destul de tarziu in jur de 23:00, as avea nevoie de un nr. de tel. (pe PM) in caz de urgenta, daca incurc drumul.

In privinta cabanei vedeti cum e mai bine pentru toti participantii.

Legat de parzul de sambata, optez pentru varianta cu gratar pe varf de munte, doar ca ar trebui sa ne organizam. Cum nu detin gratar pot veni cu carbuni.

Link spre post

1. o sa dau pm la cei care nu ma cunosc cu nr. meu de mobil.

2. eu am statie CB si 2 walkie-talkie. daca mai are cineva CB si WT ar fi excelent sa comunicam cat mai multi din grup pe parcursul traseului.

3. am un gratar insa cred ca va fi nevoie de inca unul sau doua (ca sa facem simultan si sa nu asteptam in mai multe "ture") pentru ca vom fi cel putin 10-12 adulti plus copii...

4. deci pentru cazare suntem 4 "camere" (eu, sora mea, deceneu si masiu) si alte 2-3 corturi. atunci voi vorbi cu cel cu cabana de 4 camere si terenul mare ca sa rezervam. daca el va solicita avans pentru rezervare, va voi informa si o sa va dau contul meu de ING unde sa imi virati avansul.

5. avand in vedere gratarul de sambata, cina de sambata seara, mic dejun (la cabana ni se pune la dispozitie bucataria insa ne gatim noi sau mergem sa mancam la o alta pensiune) eu propun ca sa isi aduca fiecare ce mancare si bautura doreste.

Link spre post
Salut,

confirm participarea la distractie si pentru cazare as vrea o camera dubla pentru mine si sotie.

Eu voi pleca din Iasi vineri la pranz si voi ajunge destul de tarziu in jur de 23:00, as avea nevoie de un nr. de tel. (pe PM) in caz de urgenta, daca incurc drumul.

In privinta cabanei vedeti cum e mai bine pentru toti participantii.

Legat de parzul de sambata, optez pentru varianta cu gratar pe varf de munte, doar ca ar trebui sa ne organizam. Cum nu detin gratar pot veni cu carbuni.

aduc eu un gratar dar nu ft mare, asa ca e binevenit inca unul...

Link spre post

2. eu am statie CB si 2 walkie-talkie. daca mai are cineva CB si WT ar fi excelent sa comunicam cat mai multi din grup pe parcursul traseului.

3. am un gratar insa cred ca va fi nevoie de inca unul sau doua (ca sa facem simultan si sa nu asteptam in mai multe "ture") pentru ca vom fi cel putin 10-12 adulti plus copii...

4. deci pentru cazare suntem 4 "camere" (eu, sora mea, deceneu si masiu) si alte 2-3 corturi. atunci voi vorbi cu cel cu cabana de 4 camere si terenul mare ca sa rezervam. daca el va solicita avans pentru rezervare, va voi informa si o sa va dau contul meu de ING unde sa imi virati avansul.

5. avand in vedere gratarul de sambata, cina de sambata seara, mic dejun (la cabana ni se pune la dispozitie bucataria insa ne gatim noi sau mergem sa mancam la o alta pensiune) eu propun ca sa isi aduca fiecare ce mancare si bautura doreste.

4. Pe mine ar trebui sa ma sariti din schema ca nu pot veni decat sambata dimineata (spuneai mai sus ca nu se poate decat pt 2 nopti si sa-mi caut in alta parte)

Caut azi si ne auzim.

Link spre post

4. Pe mine ar trebui sa ma sariti din schema ca nu pot veni decat sambata dimineata (spuneai mai sus ca nu se poate decat pt 2 nopti si sa-mi caut in alta parte)

Caut azi si ne auzim.

ma mai gandesc la o varianta, ca sa fim cu totii in acelasi loc: daca am achita acea camera pt acea noapte de vineri toti 4 (eu, sora, masiu, deceneu) si ar contribui si baietii care vor sa stea la cort in curtea pensiunii? astfel am fi tot grupul intr-o singura curte (de 2200 mp) si baietii de la cort ar avea si ei acces la baie...

e vorba despre 100 lei impartiti la 6-7 deci cam 15 lei de familie...

astept un raspuns de la voi cat mai curand.

altfel vom cauta alta pensiune (care nu stim daca accepta corturile in curte) si in care sa luam 3 camere 2 nopti si o camera 1 noapte....

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...