Sari la conținut

Incercam din nou Strategika si Transalpina!

Postări Recomandate

Alooo pai cum vine asta fratzilor se face iesire fara Chinezu???

Pai eu unde vad bucatzica de balta si noroi pe acolo il bag pe GXR-u si eu sa nu particip la iesheala ?

Narcis, scrie domne te rog in dreptu lu Chinezu ca mai vine cu un tovarash si petrece weekendu alaturi de ,,Prafuite,, in natura la cort cu cealata gashca (Daniel, Melcu, Lucian..).

Noroc ca nu am avut nimic programat pt weekendu asta. Merci Narcis si Daniel k atzi dat un semn acum pe ultima suta de metrii avetzi o bere de la mine sus pe munte:D.

Shtiu, scuzele vin din partea mea pt k nu am mai intrat la acesta sectziune.

Multumesc Narcis si Daniel si mai vb zilele astea!!!

Aaaaa! te-am prins China Town! deci nu prea mai ne onorezi cu privirea la forum si in special pe partea cu Intalnirile! deci nu ne mai "iubesti"? ;)

te asteptam cu mare drag atat pe tine cat si pe prietenul tau! deci veniti cu cortul, da?

si eu, in final, voi fi cu cortul (de fapt cu masina, ca si Daniel). in cabana ii cazez pe mititeii mei feciori, cu soacra.

eu voi pleca de vineri dimineata ca sa "explorez" un pic zona si sa profit de o zi in plus de munte.

azi, pe net (recomand meteoblue.com), prognoza pentru acea zona, in acea perioada, e "senin" full cu temp de 20-21 grd ziua si 9-10 grd noaptea.

repet ce a spus si melcu': cu noi veti avea noroc de vreme buna! :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 98
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Alooo pai cum vine asta fratzilor se face iesire fara Chinezu???

Pai eu unde vad bucatzica de balta si noroi pe acolo il bag pe GXR-u si eu sa nu particip la iesheala ?

Narcis, scrie domne te rog in dreptu lu Chinezu ca mai vine cu un tovarash si petrece weekendu alaturi de ,,Prafuite,, in natura la cort cu cealata gashca (Daniel, Melcu, Lucian..).

Noroc ca nu am avut nimic programat pt weekendu asta. Merci Narcis si Daniel k atzi dat un semn acum pe ultima suta de metrii avetzi o bere de la mine sus pe munte:D.

Shtiu, scuzele vin din partea mea pt k nu am mai intrat la acesta sectziune.

Multumesc Narcis si Daniel si mai vb zilele astea!!!

Asa te vreau George!!!

Apropo, eu voi fi le iesire catre autostrada Vineri undeva pe la ora 18:00. Daca mai e cineva interesat sa mi se alature il astept cu drag.

Eu incerc sa plec dupa ora 13:00. Daca intervine ceva intre timp si plec mai tarziu poate ne vedem pe drum. Da-mi un pm cu nr de tel.

Link spre post

Eu incerc sa plec dupa ora 13:00. Daca intervine ceva intre timp si plec mai tarziu poate ne vedem pe drum. Da-mi un pm cu nr de tel.

Eu cred k voi pleca pe la ora 15:00-16:00 si va trebui sa trec prin orasu Bals sa las ceva si apoi imi vad de drum spre voi.

Daca cineva vrea sa plecam impreuna mi-ar face placere plus k am si statie CB si mergem linishtitzi la drum.

Salutare!!!

Link spre post

Propunere mancare sambata:

avand in vedere ca sambata seara o sa ne adunam cu totii la un gratar (sau gresesc eu?) si la un spritzachis nu credeti ca e mai bine ca pranzul sa nu fie gratar (pe munte)?

eu as propune sa servim o ciorba la Ranca si un sandwich/gustare rece pe creasta la un loc de popas (inainte sau dupa Ranca, in functie de ora).

in plus, va fi o zi lunga de mers si sa faci un gratar pentru 15-20 persoane pe creasta, va lua (cu tot cu mancat) cel putin 2-3 ore...

la cabana avem un gratar mare pe care il putem incinge sambata la intoarcerea de pe traseu.

ce ziceti?

Link spre post

avand in vedere ca sambata seara o sa ne adunam cu totii la un gratar (sau gresesc eu?) si la un spritzachis nu credeti ca e mai bine ca pranzul sa nu fie gratar (pe munte)?

eu as propune sa servim o ciorba la Ranca si un sandwich/gustare rece pe creasta la un loc de popas (inainte sau dupa Ranca, in functie de ora).

in plus, va fi o zi lunga de mers si sa faci un gratar pentru 15-20 persoane pe creasta, va lua (cu tot cu mancat) cel putin 2-3 ore...

la cabana avem un gratar mare pe care il putem incinge sambata la intoarcerea de pe traseu.

ce ziceti?

ok

Link spre post

ce ziceti?

ok....

oricum 4 dintre noi o sa ne hranim cu friptane pe la corturi!

Link spre post

ce ziceti?

ok....

oricum 4 dintre noi o sa ne hranim cu friptane pe la corturi!

sambata seara, voi cei cu corturile, nu veti fi cu noi in curtea pensiunii?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...