Sari la conținut

Duster 1.5 blue dCi 115 4x2

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 101
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Imi cer scuze ca scriu pe topicul colegului, sper sa nu deranjez si poate intereseaza pe cineva. Am un Duster Blue 1.5 DCI, am facut fix 2000 km cu el. De curiozitate la fix 2000 km am umplut rez

Revin cu un update după o săptămână de utilizare, am făcut deja de 1200 km. S-a întâmplat sa alimentez fix la 1000 km, în acest interval am consumat 54 litri de motorină, de unde rezulta un consu

Mulțumesc, imediat ce sunt în putere sa le pun, fac și poze.  Asta e ce mi-a trimis soția mea după ce au sosit. Doar o prima impresie, par ok

Posted Images

Salut membri !

Am citit cu interes problemele aparute la sistemul antipoluare. Vreu sa va spun ca si eu m-am confruntat cu acelasi mesaj "Verificare sistem antipoluare" urmat de "Indisponibilizare in 800 km". Toata povestea asta a aparut pe la 2200 km.

Am dus masina la reprezentanta Dacia din Arad si dupa multe verificari (schimbat injector adblue, verificat pompa adblue, 3 regenerari soft esuate, au mai facut si cei din service vreo 150 km cu masina in speranta ca disparemesajul de pe bord) fara nici un rezultat 

Astazi 01 .02.2019 este a cincea zi in service fara sa ii fie rezolvata problema.

Astept in continuare. Promisiuni ca se rezolva.

Se pare ca aceasta problema a aparut la mai multe masini cu motoare diesel cu adblue.

Stie cineva mai multe?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut George, unde te-ai dus, la Verbita Vlaicu sau Verbita Aradul Nou? La oricare din service-uri mergi ei nu stiu, nu au auzit, nu au mai avut probleme de genul.

Nu mai vorbesc de faptul ca nu auzisera nici de dashcam-ul dedicat pentru modelul asta de Duster.

Link spre post

GeorgeArad, bine ai venit in clubul meu! "Gluma cu gust amar."

Si eu am fost in Deva, de 3 ori, nimic, pe 30.01.2019 am dus-o a 4-a oara si am si lasat-o acolo. Am primit un Logan sa ma pot deplasa cu el. Pana acum nu am nici o veste de la ei. Oricum aveau de verificat o lista destul de lunga la sistemul adblue.

Nu stiu de ce nu vor sa schimbe rezervorul de adblue cu tot cu sistemul electronic de pe el. Eu tot pe ala il banuiesc, dar ei nu vor sa puna altul si pace. Adica nu cei de la service, cei de la Dacia nu trimit rezervor nou.

Am sunat pana acum de 5 ori la Dacia si m-au tot notat acolo pe calculatoarele lor, si raspunsul este: se rezolva!

In fine, mai astept.

Link spre post

Am gustat gluma.

Dar problema trebuie rezolvata. Nu stiu cum.Darvom vedea. 

Ce era asa greu sa puna tot nou la sitemu lu peste AdBlue.

Me mi-au pus alt injector de adblue de pe un duster nou... nimic. ; au verificat pompa nimic; 3 regenerari esuate nimic.

Am inteles de la cei de la Verbita ca au mai fost si alte cazuri cu mesajul buclucas insa care au disparut in drum spre Service.

Se pare ca este un sistem nou pe care cei de la Dacia nu stiu sa il gestioneze.

Link spre post

Nou, nou, dar puteau si ei sa-l testeze cum trebuie inainte sa-l lanseze.

Ca toti cei care avem aceasta problema o intalnim in general pana in 5000 km, deci?

Nu au avut si ei 10 masini cu acest sistem sa-l testeze macar 20.000-30.000 km? Eiii naaa...

Viteza lansarii tehnologiilor si gaget-urilor noi ii obliga sa lanseze fara prea multe teste ca apoi pe nervii utilizatorilor sa corecteze ce nu merge bine.

Cel mai bine se vede in domeniul telefoanelor mobile, le dau drumul pe piata dupa care vin cu reparatii software.

Asta este!

Link spre post

Epzact. S-a amintit AICI ca nu este vorba despre a schimba una sau doua subansamble care functioneaza perfect individual. Problema este in softul unuia dintre computere, programul pe care il executa pas cu pas, care nu face legatura comenzilor celor doua,trei, patru, cinci.....componente. De ce nu face? Fiindca atunci cind a fost testat exact pe varianta acea de pasi nu s-a dus = nu a fost testat satisfacator. La fel de bine producatorul sistemului ad-blue, de exemplu poate nu a testat toate posibilitatile de cuplare electronica cu celelalte componente de pe Dusterele voastre. Asa e in primul an. Trebuia sa asteptati un an pina creste copilul si scapa de bolile copilariei. Acum nu vreau sa va invinovatesc, departe de mine acest gind si mai ales va inteleg frustrarile. Se rezolva rabdare si tutun.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...