Sari la conținut

Postări Recomandate

• 3 weeks later...
  • Răspunsuri 154
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare la toata lumea, Mă alătur si eu comunității odată cu achiziționarea modelului Duster 2018, Confort BLUE 1.5 DCI 115 (cai frumosi ca brajii), cu opțiunile de fabrica adaugate: → Inca

180KMh adică 176Kmh real. Cu volanul de Renault Duster și cu tastă PTT (inexistentă în echiparea ta) aș fi mai atent cu intrările în service pe garanție

vorbiti cu t0rquemada ptr activarea "cornering".

Posted Images

Va salut,

Urmează sa ajungă din Uzina un Duster Confort blue DCI 115 și după ce am citit despre eroarea în legătură cu Ad blue as vrea sa știu dacă după ultima varianta de soft au mai apărut probleme.

mulțumesc pentru răspuns

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 16 ore, alinp a spus:

Va salut,

Urmează sa ajungă din Uzina un Duster Confort blue DCI 115 și după ce am citit despre eroarea în legătură cu Ad blue as vrea sa știu dacă după ultima varianta de soft au mai apărut probleme.

mulțumesc pentru răspuns

Dupa ultima vizita la service nu a mai aparut nimic.

Nu stiu sincer daca ce au facut ei a fost regenerare fortata sau au facut si ceva upgrade pentru ca atunci cand au fost intrebati daca fac upgrade de soft ceva, mi-au zis ca nu sa stau linistit, garanteaza ei ca nu voi mai avea probleme dupa :)) .Asa sa fie .

Acum 16 ore, Viperr a spus:

Eu am avut problema , mi-au făcut update și am 6000km nu am avut problema , se pare că au rezolvat problema ...

O sa va tin la curent daca mai apare ceva si la mine pentru ca eu am abia 1200 km de cand am fost la service.

Link spre post

Doar motoarele diesel folosesc Adblue, iar ținând cont de volumul rezervorului de Adblue (14 litri la Duster), nu cred că e sesizabil că și costuri.

Link spre post
  • 2 months later...

Pentru ca inca sunt fan devotat DACIA DUSTER

Ma simt obligat sa revin cu updatul de 10K KM si anume:20190718_122700-2.thumb.jpg.4897cb17a89c9872c9d98a3cf5547a04.jpg

→ Problema ADBLUE rezolvata dupa ultima vizita la service 

→ Consumul a inceput sa scada dupa cei 10K km (Slatina-Herculane mers lansat 4.5 :) )

→ Viteza maxima este de 180km/h (dar foarte greu este de atins)

→ Viteza de croaziera unde se simte cel mai bine este 130-140km/h

→ Pozitia stergatoarelor am imbunatatit-o din pozitia de prindere si startup 

→ O problema ar fi legata de anvelopele de la CONTINENTAL (a facut cineva plangere la producator?) 

ale mele sunt pline de Caneluri (Depresiuni) si am incercat sa le fac reclamatie dar momentan este totul blocat la Seful de SERVICE.

In Septembrie trebuie sa ma programez pentru efectuare revizie si sunt foarte curios daca pachetul 5 ani fara griji chiar este 0 ron. Exista vre-un  beneficiar de acest pachet care a facut revizia pana acum si poate confirma ca toate aceste servicii sunt respectate de catre servisurile de la DACIA?

1166223204_REVIZIEDACIA.thumb.jpg.3f8db9df4d878f88080b3706f01fa5b8.jpg

Inca sunt mega fericit ca detin aceasta bestie si pot sa ma laud si cu urmatoarele upgraduri:

+ Volan piele model nou 2019 (Gripul este extraordinar )VOLAN PIELE DUSTER 2019

+ Bari + suporti biciclete aluminiu 20190707_181505.thumb.jpg.9927f5e7a7fd0b58173f6cd3d0104962.jpg

20190721_204433-2.jpg

20190721_204450-2.jpg

Editat de lisandru06
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...