Sari la conținut

Postări Recomandate

Acum 9 minute, 205 a spus:

@foxbat: varianta cu navigatul cu telefonul online cam pică, din cauza costurilor mari a datelor mobile, că ăștia nu sunt nici măcar în SEE. Ca o paranteză, nici măcar cei de la Allianz nu știau dacă RCA-ul lor e valabil acolo sau nu. Ce softuri offline am încercat nu prea sunt mulțumit de ele. Mi-am comandat de pe net și un GPS (separat) din acela cu ventuză pe geam, dar l-am returnat fiindcă nu găsea localități întregi în Islanda, așa că am vrut să încerc și varianta cu navigația mașinii (pe care dacă nu o pot folosi am dat banii degeaba pe ea). 

Ai acelasi soft si pe telefon(clone igo) idendic cu ce ai pe masina.de altele si mai bune inclusiv offline nu mai zic. Daca esti in zona buc/if te pot ajuta(free) cu placere

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 568
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La Duster dec 2022 microfonul se afla deasupra parasolarului  , chiar daca in manual scrie ca e la oglinda ,la oglinda a ramas doar senzorul de temperatura .

Ai mare grijă  cu MN4, nu există ceva aşa simplu ca totalcommader, Recomandarea este să mergi la cineva cunoscut ( sau măcar de încredere ) adică să stie ce are de făcut,... Vorbim de linux, sw 9

@foxbat@MephystoEscobar Da au aparut cele de la iGO Navteq HERE 2021.Q2 si respectam regulamentul. Informatii mai multe in privat.  

Posted Images

@DannyMC: Da, pentru siguranță mi-am descărcat în telefon zone (pătrățele) de hartă cam pe unde am crezut eu că vom trece, dar îți dai seama că e doar aproximativ și nu te poți baza pe așa ceva.

@foxbat: Mulțumesc pentru ofertă. Dacă nu reușesc cu actualizarea hărților pe MediaNav, o să folosesc telefonul, că nu am altă soluție, dar totuși aș prefera dintre cele două MediaNav-ul. Nu-mi place să depind de un telefon (telefonul te poate lăsa când ți-e lumea mai dragă, din varii motive, pe când un navigator dedicat nu prea te lasă, iar când totuși ne-a lăsat am avut hărți pe hârtie cu care ne-am descurcat). :rolleyes:

Totuși, refuz să cred că nu se poate actualiza navigația mașinii, e un rahat de navigație la o mașină comună, nu e la racheta lui Elon Musk. :D

Las subiectul deschis, dacă are cineva altă idee sau mă îndrumă către cineva care mă poate ajuta, rămân recunoscător.

Link spre post

Se poate face si sunt colegi care  te pot ajuta(am facut si eu de joaca dar nu ma bag la alte masini ).

Ca sa nu se iste discutii- da-i cu search si ii gasesti pe topicurile lor.

Drum bun sa ai.

PS - raman la ideea cu telefonul - nu se compara aplicatia "stoc" cu cele actuale (Chiar daca au aceleasi harti).

ultima versiune este 2022.q4

Editat de foxbat
Link spre post
Acum 17 ore, 205 a spus:

Am o întrebare legată de actualizarea hărților + adăugarea unei țări noi pe un MediaNav Evolution (MediaNav generația 4 cu Android Auto pe fir, nu wireless), legal, că mai am garanție pe mașină. Pachetul de hărți de pe MediaNav nu conține Insulele Feroe și aș dori să le am, împreună cu actualizarea hărților existente. Am sunat la reprezentanța Dacia din Târgu-Mureș (care apropo m-au țepuit în 2020 când am luat mașina de la ei și am lăsat-o special la ei pentru actualizarea hărților, ca să descopăr acum că hărțile sunt doar 2017.Q2, deci nici vorbă sa fi fost atunci actualizate, dar trecem peste...), inițial au zis că se pot adăuga separat Insulele Feroe, apoi s-au sucit și au zis că se poate pune doar pachetul întreg care conține Insulele Feroe și atunci pierd alte țări instalate deja pe mașină. M-am uitat pe dacia.welcome.naviextras.com (oricum cei de la reprezentanță au zis că tot de acolo iau actualizările) și cele 3 pachete disponibile (Europa de Est, Europa de Vest și Europa toată) nu se pupă cu ce am eu pe mașină, ca să știu ce să descarc de aici. Tot ca o ciudățenie, ce naiba caută Insulele Feroe în Europa de Est??? În fine, nu știu ce să fac, ca să adaug și Insulele Feroe în MediaNav și să actualizez țările pe care le am deja, fără să pun alt pachet și să pierd câteva țări deja instalate. Versiunea de software existentă pe mașină este 1.0.13.3, dacă e cazul pot să pun și lista cu țările instalate pe mașină. Sfaturi?

Poti simplu de pe site-ul lor Dacia Naviextras Toolbox sa descarci pachetul ce te intereseaza. Platesti si iti faci singur actualizarea.

Din cate stiam nu exista pachetul cu Europa toata datorita marimii hartilor, dar poate gresesc si au paruit ceva si au facut pachetul.

Nu conteaza ce ai avut, ca vrei doar x sau y, important e ce castigi.

Ca si varianta de backup merge si solutia de pe telefon, dar sunt de acord cu opinia ta, daca tot ai navigatia in bord, sa o folosesti ca atare.

Editat de Neek
Link spre post
Acum 18 ore, 205 a spus:

Am o întrebare legată de actualizarea hărților + adăugarea unei țări noi pe un MediaNav Evolution (MediaNav generația 4 cu Android Auto pe fir, nu wireless), legal, că mai am garanție pe mașină. Pachetul de hărți de pe MediaNav nu conține Insulele Feroe și aș dori să le am, împreună cu actualizarea hărților existente.

Dacă nu e pe server ( și nu e la vedere azi 01.07.2023) Feroe* nu poți să le cumperi/ai legal. E la fel pentru Moldova.

Map of Western Europe (1-year subscription: Latest map + minimum 1 update)
not available for all Media Nav versions and EV cars

119.00 EUR

Includes: Andorra, Austria, Belgium, Denmark, France, French Guiana, Germany, Gibraltar, Greece, Guadeloupe, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Martinique, Mayotte, Monaco, Morocco, Netherlands, Portugal, Reunion, Saint-Pierre-et-Miquelon, San Marino, Spain, Sweden, Switzerland, Tunisia, United Kingdom (+7PPC), Vatican

Version: 12.2

Map of Eastern Europe (1-year subscription: Latest map + minimum 1 update)
not available for all Media Nav versions and EV cars

119.00 EUR

Includes: Albania, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Faroe Islands, Finland, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Italy, Kazakhstan, Kosovo, Latvia, Liechtenstein, Luxembourg, Lithuania, Montenegro, Netherlands, Macedonia, Norway, Poland, Romania, Russian Crimea, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, Ukraine Crimea, Vatican.

Version: 12.2

* LE: Feroe Faroe...

Link spre post

@Neek: pe naviextras apare un pachet "Map of Europe", separat față de cel cu Europa de Vest și Europa de Est. Partea ciudată e că lista cu țările pe care le am instalate pe mașină nu se pupă exact cu niciunul din pachetele astea, de aceea nu știu care să-l descarc.

@t0rquemada: Da, aș putea să pun pachetul cu Europa de Est ca să am Insulele Feroe, dar atunci aș pierde țări din pachetul cu Europa de Vest care sunt pe lista de vizitat anul viitor, și atunci iarăși o iau de la capăt. Știu, vreau și cu sufletul în rai și cu...

Deci să înțeleg că nu se pot șterge / adăuga hărți doar pentru o țară, ci doar obligatoriu tot pachetul? Dacă nu permite memoria dispozitivului, aș putea șterge țări pe care sunt sigur că nu le voi vizita niciodată ca să fac loc pentru cele care mă interesează.

Link spre post

Mda Feroe Faroe..

Inițial la gen 1 aveai doar o Europă full, apoi de la gen 2(apoi gen 3 și gen4) au rupt-o in 2 pentru că nu încăpeau în memoria disponibilă și pentru că încasau mai mult.

Dacă ai o licență activă legal, poți cumpăra incă una pentru cealaltă europă, iese un ghiveci dar ai loc pe navigație.

Da, nu poți adauga legal,  decât ce e disponibil ca pachet sau separat

https://dacia.welcome.naviextras.com/available_contents_en.html

Oricum cel puțin pentru mine e o complicație inutilă

Link spre post
  • Mak changed the title to Medianav radio dab

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...