Sari la conținut

Postări Recomandate

2016 Laureate,inteleg bine spui 4 boxe spate plus 2 fata?nu am masina cu mine ca mi-au expirat toate nr.rosi astept negrele,unde sa casesc cablajul ala?sau nu am priceput eu bine,din eticheta ce ai postat vad 4 boxe total.

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Scuze eu m-am exprimat gresit 4 sunt in total dar poti pune ceva amplificator pe cele doua Canale din spate sa faci 4 dar nu cred ca merita

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Al tau ce an e si ce model daca e laureate sigur tre sa fie pe 4 boxe cablaju in spate

M-am panicat putin cand am vazut 4 boxe spate si am raspuns la postul meu :))

Link spre post

Scuze eu m-am exprimat gresit 4 sunt in total dar poti pune ceva amplificator pe cele doua Canale din spate sa faci 4 dar nu cred ca merita

Ok. M-ai calmat :))si nu am vazut nici iesire ptr.statie.

Link spre post

Da, ai doar 4 boxe total. Daca vrei mai multe, statie + amplif pentru 4 boxe, iei cele doua iesiri pt boxele spate si le legi in statie pe in, si din statie iesi catre 4 boxe. Sau daca boxele ce le vrei pe spate nu depasesc 50W pe canal (pui de exemplu 2 de 25W) nu vad de ce nu ai putea sa le legi in paralel la iesirile existente.

Link spre post
Da, ai doar 4 boxe total. Daca vrei mai multe, statie + amplif pentru 4 boxe, iei cele doua iesiri pt boxele spate si le legi in statie pe in, si din statie iesi catre 4 boxe. Sau daca boxele ce le vrei pe spate nu depasesc 50W pe canal (pui de exemplu 2 de 25W) nu vad de ce nu ai putea sa le legi in paralel la iesirile existente.

Paralel nu cred ca e ok,e vorba de ohmi,ar insemna sa schimb si cele din usa.daca de exemplu iesirea e pe 8 ohmi si pun 2 de 8 in paralel ajung la 4 ohmi,daca pun in serie ajung la 16.

Link spre post

2016 Laureate,inteleg bine spui 4 boxe spate plus 2 fata?nu am masina cu mine ca mi-au expirat toate nr.rosi astept negrele,unde sa casesc cablajul ala?sau nu am priceput eu bine,din eticheta ce ai postat vad 4 boxe total.

Link spre post
Daca nu ma insel, iesirea e de 4ohm, pui 2 de 8 in paralel si ar fi ok. Dar mai bine iti raspunde cineva ce stie sigur.

Am dat un exemplu,nu stiu cum e,poate ma las pagubas,ar insemna sa "rup"clemele la ambele usi etc.mie mila,cel putin acum la inceput :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...