Sari la conținut

Postări Recomandate

Din pacate nu se poate... Am vorbit chiar cu electricianul de la dealer (deja ne tutuim si stie ca-l "cinstesc" daca ma rezolva) si mi-a spus ca-mi pune camera in 2 ore dar activarea se face DOAR de catre Dacia.. El nu poate sa faca nimic.

Asadar nu merge nici "neoficial".

Doamneee, ce minunatie trebuie facuta? Te rog tine-ma la curent daca "rezolvi" ceva. Implica pierderea garantiei la medianav sau ce? Eu ma lipsesc de garantie avand in vedere cosmetizarile care urmeaza.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Actualizare harti :

1. actualizarea hartilor se realizeaza prin intermediul site-ului Naviextras: https://dacia.naviextras.com/shop/portal
  2. pasii de urmat pentru actualizarea hartilor sunt la adresa de dacia.ro : http://www.dacia.ro/modele-si-preturi/media-nav/actualizari-gratuite/
  3. ghid utilizare MediaNav acesta este disponibil la adresa dacia.ro de mai sus ;
  4. costul actualizarilor: actualizarea se realizeaza gratuit in primele 90 de zile; ulterior actualizarea este contracost pretul este specificat pe site-ul Naviextras.
  5. continut ce poate fi actualizat:
    • Actualizare hărţi în primele 90 de zile (Gratuit)
    • Actualizare sistem de operare (Gratuit)
    • Actualizare motor de navigaţie (Gratuit)
    • Extinderea perimetrului hărţilor
    • Puncte de interes (POI) premium
    • Localizare camere de supraveghere cu radar

Informatii privind actualizarea de harti pentru sistemul R-Link prezent pe vehiculele Renault se regaseste si pe site-ul MyRenault.

Link spre post

@tico98: Nu exista locatie "oficiala". Electricianul s-a uitat si m-a intrebat (Asta inainte sa afle de la Dacia ca nu se poate instala camera) unde vreau sa montez camera, langa numar, langa butonul de deschidere a haionului sau in alta parte. Cred ca in principiu ar trebui sa fie pe centru pentru ca ghidajele alea virtuale de pe camera sa fie cat de cat exacte.

@stefanudrea: Exact acelasi lucru i l-am spus si omului meu de la service "tine-ma la curent" ... cand ma "curenteaza" el, te curentez si eu :)

Legat de usurinta cu care te "lipsesti" de garantie, eu zic sa mai reflectezi.

Una e sa pui accesorii de design pe masina si eventual sa pierzi garantia la anticoroziune si alta e sa umbli la instalatia electrica. Daca iti apar doua, trei puncte de rugina.. asta e (tuturor o sa ni se intample asta la un moment dat).

Dar daca pierzi garantia la partea electrica, orice pica platesti... un alternator (de exemplu) te cam ustura la buzunar.

Link spre post
  • 3 weeks later...

Zici de portiunea aceea care inconjoara orasul Szeged? Daca da, atunci e interesant, caci portiunea aceea era deschisa si functionala deja prin 2012. Iar hartile noastre sunt din 2014.

Apoi nici la noi acasa nu e prea prea... Am fost toamna asta prin zona Sebes-Sibiu, si cand am intrat pe autostrada arata ca merg in camp deschis :hmm: . Nu stiu portiunea aceea de autostrada cand a fost pusa in "functiune", ca nu umblu mult in zona aceea.

Editat de OffWhite
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...