Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu am înțeles faptul ca limba selectata lipseste.. dar imi afiseaza aceeasi eroare orice limba as selecta, Romana, engleza etc, chiar daca acestea se presupune ca exista din ceea ce a spus @Neek

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 420
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tutorial actualizare harti MediaNav gratis cu Supermodd Eu personal am cumparat de curand un Duster din 2017 la mana a doua si am descoperit MediaNav-ul. Am fost incantat de navigatie cand am vaz

Am actualizat versiunile de SuperMod la 2.3. Pentru Evolution prin acest update se extinde compatibilitatea incepand cu versiunea 6.0.3 pana la 9.1.3. Am adaugat butoane de Start/Stop GPS (Naviga

Pentru cei interesati e timpul de un upgrade de harti acum ca au aparut si hartile 2019.Q4. iGO R3 HERE [Navteq] EUROPE 2019.Q4 - torrent Multumiri lui ads255 & Quartzo.

Posted Images

Postat (editat)

Salut @AndreiMacel

Am facut un test acum si totul functioneaza bine daca update-ul e facut corect.

Versiunea 4.1o restarteaza unitatea de doua ori si continua cu aparitia meniului de alegere limba de instalare, dar nu trebuie sa te grabesti sa dai comanda.

Mai astepti si apare un mesaj de sistem pe care il accepti (OK) si astepti sa apara ecranul de instalare Super Mod iar, din care iesi cu butonul Inapoi. Astfel ajungi iar in meniul de instalare a limbii si abia acum selectez pe indelete limba si continua instalarea cu configurarea corecta si pana cand unitatea se restarteaza a 3-a oara, apare iar ecranul de instalare Super Mod, se iese iar cu butonul Inapoi.

Acum e gata.

Succes

20250509_205629.jpg

Editat de Neek
Link spre post

Am dat “Like” postului dar doresc sa si multumesc pentru raspunsul detaliat inclusiv ca versiunea este OK, iar din prima poza atasata de coleg era clar ca instalarea NU a fost facuta in mod conform chiar daca pe forumurile romanesti si straine ai oferit tutoriale clare si bine facute (la fel ca toate celelalte) doar ca exemplu si acest video (chiar pentru MediaNav generatie 1 dar pentru o versiune mai veche 4.1e, trebuie tinut cont si de precizarile pentru 4.1o): https://www.youtube.com/watch?v=U3pVdwlctdY

PS: si eu acum cativa ani am instalat Supermodd (descarcat chiar din acest topic), m-am "jucat" cu unele lucruri ex 7Ways, Navitel si mai ales IGO8 (care mi-a placut). Dar apoi l-am dezinstalat pentru ca nu foloseam multe din el, iar pentru actualizare harti folosesc Total Commander de pe stick (impreuna cu multe alte utilitare oferite cu generozitate de @Neek  de-a lungul timpului).

Vizionand acest video as avea insa o intrebare: @Neek in versiunea 4.1o  ai lasat integrat DBOOT 2.0 ? (tin minte ca parca in unele versiuni l-ai scos).

Multumesc anticipat pentru raspuns. :thumbsup:

Link spre post

Salut @Gil26

DBoot e inca prezent in Super Mod 4.1o MN1 Standard, dar nu e prezent in versiunea MN2 Evolution, pentru ca apareau ceva incompatibilitati cu altceva.

Link spre post
La 09.05.2025 la 21:18, Neek a spus:

Salut @AndreiMacel

Am facut un test acum si totul functioneaza bine daca update-ul e facut corect.

Versiunea 4.1o restarteaza unitatea de doua ori si continua cu aparitia meniului de alegere limba de instalare, dar nu trebuie sa te grabesti sa dai comanda.

Mai astepti si apare un mesaj de sistem pe care il accepti (OK) si astepti sa apara ecranul de instalare Super Mod iar, din care iesi cu butonul Inapoi. Astfel ajungi iar in meniul de instalare a limbii si abia acum selectez pe indelete limba si continua instalarea cu configurarea corecta si pana cand unitatea se restarteaza a 3-a oara, apare iar ecranul de instalare Super Mod, se iese iar cu butonul Inapoi.

Acum e gata.

Succes

20250509_205629.jpg

Am incercat din nou instalarea urmand fiecare pas si avand rabdare. Am asteptat aproximativ 5 minute dupa ce a aparut meniul cu selectatul limbii, nu a apărut niciun mesaj de sistem cu optiunea "OK", in schimb a aparut meniul de uograde din nou la supermodd. Am iesit apasand pe sageata, am selectat limba, iar rezultatul este exact acelasi. Nu inteleg ce fac gresit?

Edit: Am incercat atat cu stick-ul anterior, pe care l-am reformatat, am descarcat din nou Supermodd si l-am pus pe stick, cat si cu un complet alt stick. Ambele sunt usb 2.0 si au o capacitate de 16, respectiv 8gb 

Editat de AndreiMacel
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...