Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut. De acord cu faptul ca @Neek merita toata stima si respectul pentru timpul alocat si efortul depus in realizarea acestor tutoriale care sunt de referinta referitoare la MediaNav, ajutorul si informatiile oferite pe multe forumuri romanesti si straine este de apreciat. :thumbsup:

Ultimele harti care le am\rulez sunt Here 2023Q2 (de ceva timp apar doar doua release pe an, asteptam 2023Q4). Din pacate pe acest forum NU se mai pot pune link-uri cu harti, in trecut era OK, @dust3radmin a permis asta :yes:, dar acum unii moderatori au mai mare “grija”, iar Regulamentul trebuie respectat  chiar daca este o “zona gri” dar nu voi intra in vreo “discutie” pe tema asta. Asa ca ti-am trimis pe PM un link unde am urcat hartile acestea pentru Ro si Bg (daca doresti poti sa il oferi si altora).

Insa referitor la “asa ca sunt curios daca sunt de actualitate programele pe care le-am descarcat din primul post si procedura” citeste cu atentie primul post, acestea sunt pentru MediaNav gen 1, 2 si 3 (pe WinCE) si NU sunt pentru MediaNav gen 4 (versiuni 1.0.12.8 - 1.0.15.5 cu AndroidAuto si CarPlay). Pe internet gasesti tutoriale de actualizare harti si pentru acestea, grija si atentie, citeste si intelege bine tot ce se scrie, urmeaza toti pasii si foloseste fisierele corespunzatoare pentru versiunea ta de MediaNav :excl: ,etc… altfel riscul sa blochezi untitatea este destul de mare. Desigur ca poti actualiza hartile si oficial, fie apelezi la cineva care actualizeaza contracost, fie … (depinde de tine).

Drumuri bune tuturor (si cu harti actualizate)!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 420
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tutorial actualizare harti MediaNav gratis cu Supermodd Eu personal am cumparat de curand un Duster din 2017 la mana a doua si am descoperit MediaNav-ul. Am fost incantat de navigatie cand am vaz

Am actualizat versiunile de SuperMod la 2.3. Pentru Evolution prin acest update se extinde compatibilitatea incepand cu versiunea 6.0.3 pana la 9.1.3. Am adaugat butoane de Start/Stop GPS (Naviga

Pentru cei interesati e timpul de un upgrade de harti acum ca au aparut si hartile 2019.Q4. iGO R3 HERE [Navteq] EUROPE 2019.Q4 - torrent Multumiri lui ads255 & Quartzo.

Posted Images

Multumesc MULT pentru informatii :) Ma apucam sa fac ceva si uite ca dadeam peste cap sistemul. O sa ma mai caut informatii si pe alte forumuri despre actualizarea hartilor pe MEdiaNav 4.

Inca o data MULTUMESC :)

Editat de SorinS
Link spre post
  • 5 months later...

Cu doua pagini in urma (pagina 50) in 4 iulie 2022 ai intrebat exact acelasi lucru:

La 04.07.2022 la 22:41, VladLuncan a spus:

Buna seara, as dori sa stiu daca exista un update mai nou decat 4.0.6 al supermodd-ului pt Medianav normal si daca nu, se poate schimba cumva limba acestuia din spaniola sau ce este ea default?

iar @Neek :thumbsup:  a raspuns la fiecare intrebare referitoare la limba, versiunea 4.1m, actualizare sau dezinstalare si apoi instalare. Iar din ceea ce ai scris se pare ca s-au si inteles toate acestea, pentru ca ai incheiat cu:

La 05.07.2022 la 10:21, VladLuncan a spus:

Ok, multumesc mult!

(si eu recomand dezinstalarea versiunii vechi in spaniola si apoi instalarea celei noi cu alegerea limbii dorite din cele 16 disponibile)

LE: acum am vazut ca @Neek cu altruismul cunoscut :yes: a oferit public de fapt si o versiune mai noua Super Mod 4.1o MN1 Standard, una pentru MN2 Evolution si alta comuna Super Mod 4.1c (USB

Editat de Gil26
Link spre post
  • 9 months later...

Salut! Unde pot gasi ultima versiune de Supermodd pentru MN1? Am o versiune mai veche instalata si as vrea sa ii fac upgrade. Am vazut in forum un link pentru o versiune 4.1m dar nu mai este activ link-ul. 
De asemenea, ar putea cineva sa imi trimita si ultimele harti disponibile?

Multumesc anticipat!

Link spre post

Salut si bun venit in aceasta comunitate!

Iti trimit imediat un PM cu ceea ce te intereseaza. Toate multumirile de rigoare merg catre @Neek  :thumbsup: :yes:

Link spre post

Salut din nou! Pe o Dacia Sandero cu MN1 (versiune afisata in sistem: 4.1.0), am actualizat in trecut hartile folodind Supermodd 4.0.6 care era doar in Spaniola.

Dorind sa actualizez Supermodd-ul la 4.1o, am urmat pasii urmatori:

1. Dezinstalat supermodd din meniul lui

2. Formatat un usb in format fat32, am incarcat upgrade.lgu aferent versiunii 4.1o pentru MN1

3. Am introdus stick ul in unitate, am inceput actualizarea 

In timpul instalarii am intampinat diverse probleme. In timpul selectarii limbii dorite, am primit o eroare cum ca fisierul nu cu limba dorita nu s-ar fi putut gasi, iar mai apoi in meniul Supermodd multe iconite lipsesc si multe aplicatii nu functioneaza. (Vezi pozele). 

Va rog sa ma ajutati cu sfaturi!

Mulțumesc anticipat!

IMG20250508073752.jpg

IMG20250508074256.jpg

IMG20250508074309.jpg

Editat de AndreiMacel
Link spre post

Pe langa hartile HERE2024Q4 versiunea Super Mod 4.1o MN1 Standard pe care ti-am oferit-o este direct de la dezvoltatorul ei si @Neek  :thumbsup: cu altruismul binecunoscut a adaugat multe limbi in diferite versiuni, imi permit doar sa il citez:

Citat

Pana acum versiunile 4.1o contin limbile: Romana, Engleza, Spaniola, Greaca, Italiana, Rusa, Turca, Portugheza, Germana, Franceza, Araba, Bosniaca, Olandeza, Poloneza, Maghiara, Bulgara, Ceha si Croata, si daca mai gasesc binevoitori ce pot traduce sau au cunostinte ce pot traduce si in alte limbi, cu mare placere am sa le introduc pentru a face acest patch cat mai universal.

iar mesajul din prima poza pe care ai atasat-o cred ca este destul de clar.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...