Sari la conținut

Postări Recomandate

Functioneaza in genere cu licentele vechi. Pe MediaNav-uri fara probleme. Inca nu a aparut si licenta pachetului.

Pe alte dispozitive posibil sa ceara licenta separata. E aparuta o licenta pentru informatii camioane si un Becker doar pentru 2020.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 426
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tutorial actualizare harti MediaNav gratis cu Supermodd Eu personal am cumparat de curand un Duster din 2017 la mana a doua si am descoperit MediaNav-ul. Am fost incantat de navigatie cand am vaz

Am actualizat versiunile de SuperMod la 2.3. Pentru Evolution prin acest update se extinde compatibilitatea incepand cu versiunea 6.0.3 pana la 9.1.3. Am adaugat butoane de Start/Stop GPS (Naviga

@SamsonS, @andrei_s azi am facut testul de instalare si rasfoire si a mers EXCELENT. Am scos versiunea 2.2 in Romana si Engleza pentru fiecare dupa preferinte. 2.2ª Revision Supermodd Evolut

Posted Images

Am pus softul 4.1.0 pt medianav standard cu toolbox-ul de fabrica, mi s-au updatat hartile existente.

Vreau sa pun harta romaniei...e suficient cu totalcomander sa pun harta romaniei /. mai e nevoie de supermodd?

Editat de t0rquemada
Regulament pct.2
Link spre post

Salutare!

In primul rand , multumesc @Neek pentru tutorial!

M-a rugat un prieten sa il ajut cu un Duster micut, fara harta Romaniei pe navigatie:)

Pentru Media Nav Evolution 6.4.0 trebuie sa fac update intai la 9.1.3, apoi sa incerc sa pun efectiv harta RO?

Cele bune!

Link spre post

@Vivio Poti pune hartile noi si direct pe versiunea 6.4.0. Nu afecteaza cu nimic versiunea de sistem pe care o ai. Insa noul soft (9.1.3) aduce noi imbunatatiri  la legatura bluetooth a MediaNav-ului, timpi de acces mai mici si alte functionalitati care nu se vad, dar care ( zic cei de la Dacia, desi eu nu m-am lovit de ele) ca ar face sistemul sa se miste mai bine.

Link spre post

@fabian7ro

Faptul ca vrei sa pui o harta ce vine din afara sistemului Naviextras, nu iti suna a nefiresc? De ce ar trebui pur si simplu sa o pui si sa mearga?

Cel putin o data ai nevoie de a instala Super Mod-ul pentru a recunoaste cel putin ce adaugi. Apoi il poti scoate si adauga cum vrei tu, ca el va merge oricum, odata deblocat.

@Vivio

Acelasi lucru si pentru tine facand abstractie de versiunea inexistenta (6.4.0).

Oricand, la orice sisteme de navigatie (cu exceptia la MN3 Evolution 2.0 nu recomand upgrade-ul de la 1.0.13.1 la ultimele versiuni 1.0.13.2 si 1.0.13.3) ultima versiune de firmware e bine de avut.

Pentr MN1 si MN2 ultimele versiuni de firmware sunt fara probleme, din cate stiu eu.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...