Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 426
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tutorial actualizare harti MediaNav gratis cu Supermodd Eu personal am cumparat de curand un Duster din 2017 la mana a doua si am descoperit MediaNav-ul. Am fost incantat de navigatie cand am vaz

Am actualizat versiunile de SuperMod la 2.3. Pentru Evolution prin acest update se extinde compatibilitatea incepand cu versiunea 6.0.3 pana la 9.1.3. Am adaugat butoane de Start/Stop GPS (Naviga

@SamsonS, @andrei_s azi am facut testul de instalare si rasfoire si a mers EXCELENT. Am scos versiunea 2.2 in Romana si Engleza pentru fiecare dupa preferinte. 2.2ª Revision Supermodd Evolut

Posted Images

@MephystoEscobar acolo e un link de ZippyShare si acest site in multe tari a fost banat.

Ca sa-l poti accesa (eu l-am testat acum si e perfect functional) foloseste Tor sau Opera ce au inclus un VPN si ai sa vezi ca functioneaza.

Succes

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...

Nu mai vede medianavul nici un stick. Am format stickul in fat 32. Am incercat si in format exfat. Ma gândesc ca are legatura cu mesajul de avertizare din computer de bord, pt revizia 2 care trebuia facuta pe 1 mai si care din cauza carantinei la Suceava a fost reprogramata dupa 15 mai.  Mentionez ca am incercat cu stick de 16, respectiv 32 si care au fost recunoscute anul trecut, când am facut ultimele update la harti . O sa ridic aceasta problema si la urmatoare revizie care urmeaza, dupa eliminarea carantinei.

Link spre post

Salutare @fintex

Ce tip de MediaNav ai? Ai cumva MN1 Standard cu firmware intre 1.0.0 si 4.1.0?

Din cate spui pare sa ai probleme cu controlerul USB.

Ce ai facut inainte de a apare problema?

Editat de Neek
Link spre post

Am NN2 firmware 9.1.3. Din august 2019, dupa ultimele update la harti Q2 2019 nu am mai facut. Update am facut fara intruziuni, in sensul ca am folosit utilitarul USB depanero si am copiat hartile

Editat de fintex
Link spre post

Fiind un MN2 e ciudat. Pana acum nu am avut asemenea simptome pe acestea.

Dar nimic nu e infailibil. Oricum nu are a face revizia de care pomeneai.

E o problema cu controlerul USB si trebuie diagnosticat si inteles ce si cum.

Nu stiu daca esti inca in garantie. Avand in vedere ca nu ai nimic aditional, poti apela cu incredere daca inca ai garantie.

De nu, te pot ajuta, daca mi-o trimiti.

Link spre post

Multumesc pentru sfaturi. Sunt in perioada de garantie. Singura dovada daca se intra MN2 la harti este harta Q2 2019.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...