De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
Între timp am achiziționat scuturile pentru motor si diferențial plus jante aliaj originale plus anvelope de iarna Continental TS 870P.Am trecut si de pragul de 1000 km.Momentan consum de 6.6.Sa vedem daca asta o sa fie in general consumul la drum lung..
Nu și nici sora Arkana RU nu are.
Știi tu ceva, dar se referă la platformele noi: - uch-ul vede o remorcă (cine și cum o detectează e altă problemă) și configurează ESP-ul să te ajute cu antibalansul remorcii.
Știți cumva dacă Duster ph3 are posibilitatea de a configura în soft prezența unui modul de remorcă?
Întreb fiindcă am tot timpul eroarea în calculatorul UCH - "Circuit semnalizator dreapta / stânga" (citită cu Clip, nu am erori în bord), pe care degeaba o șterg că tot reapare. Ca o paranteză, am avut și erori de "Vedere periferică" și de "ABS/ABR", pe care le-am șters și nu au mai apărut. Tot ca o paranteză, câteodată nu funcționează avertizorul de unghi mort din oglinzi.
Google cel deștept zice că toate aceste erori sunt generate de montajul modulului de remorcă (care apropo, a fost montat în reprezentanță), care fură curent și generează aceste erori în UCH și că pe lângă montarea fizică a modulului trebuia activată în soft "prezența" acestui modul, ca să știe mașina că există modulul de remorcă instalat și să nu mai dea erori.
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.