Sari la conținut

Prima revizie Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 430
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe rând: 1. Poți sta lângă mașină, legea îți permite, în cel mai rău caz semnezi pe propria răspundere pentru protecția muncii. 2. 1,6 SCe aka 1,6 16v 114CP aka H4M738 are distribuția pe lan

197.82 fara TVA manopera  544.63 fara TVA piesele Si eu ma asteptam la pret ceva mai mic, dar e ok. Legat de manopera.. fiind singura reprezentanta pe o raza de 50 de KM, cred ca profita de asta

Daca mergi numai pe autostrada in Elvetia e ok sa faci la 15. daca nu, 10k( bine, oficial poti sa mergi si 30k daca masina sta la tine sub 5 ani). am pus eu poze cu filtrele cand mergi PE A3

Posted Images

On 18/01/2019 at 12:46, duster17 said:

Perfect de acord @Kidu dar eu am vrut sa subliniez faptul ca preturile sunt mega umflate. Daca tie ti se pare un schimb de distributie 2500 lei un pret normal ...

Eu am platit pentru schimb distributie la Dacia Feleac pt Duster PH1 1.5 DCI 110cp 760 lei. Ciudat sa coste de trei ori mai mult.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...

E normal, scrie și în manual - mașina are OCS.

Conform OCS, stilul tău de condus se traduce în uzură accentuată ulei deci micșorarea km până la schimb ulei

OCS = oil control sistem

Revizia se face la 360zile sau 20000km, cei 20000km sunt influențați de OCS

Link spre post
La 28.10.2018 la 22:33, cyprybrasov a spus:

Am citit pe aici si nu am gasit cati litri de ulei intra in 1.6 sce de 114 cp...la prima revizie mi-au bagat 3.8 litri iar in cartea masinii apare 4.3 litri.Multumesc

Nu se completează la maxim sau peste ...ci cu jumătate de litru sub maxim...adică între min și max pe joja

Link spre post
La 18.01.2019 la 12:46, duster17 a spus:

Perfect de acord @Kidu dar eu am vrut sa subliniez faptul ca preturile sunt mega umflate. Daca tie ti se pare un schimb de distributie 2500 lei un pret normal e treaba ta; 3200 lei se cere pe schimb de lant de distributie la BMW, la care trebuie dat jos motorul (operatiune ffffoarte complexa) ! 

Vara tracuta am facut revizia+schimb distributie la dci 4x4 la Dacia Service cu 1570 ron totalul. Mie nu mi s-a parut mult, cand faceam doar revizia era in jur de 750 ron.

La schimbarea de lant distributie la majoritatea modelelor de bmw din cate stiu se da jos cardanul si cutia de viteze, nu motorul, si sincer, la un bmw suv diesel cu 4x4 (daca e sa comparam cu duster) nu cred ca schimbi lantul cu 3200 ron la reprezentanta...

Link spre post
  • dust3radmin changed the title to Prima revizie Dacia Duster
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...