Sari la conținut

Prima revizie Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 430
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe rând: 1. Poți sta lângă mașină, legea îți permite, în cel mai rău caz semnezi pe propria răspundere pentru protecția muncii. 2. 1,6 SCe aka 1,6 16v 114CP aka H4M738 are distribuția pe lan

197.82 fara TVA manopera  544.63 fara TVA piesele Si eu ma asteptam la pret ceva mai mic, dar e ok. Legat de manopera.. fiind singura reprezentanta pe o raza de 50 de KM, cred ca profita de asta

Daca mergi numai pe autostrada in Elvetia e ok sa faci la 15. daca nu, 10k( bine, oficial poti sa mergi si 30k daca masina sta la tine sub 5 ani). am pus eu poze cu filtrele cand mergi PE A3

Posted Images

La benzinar turbo sunt 360 ron la emag..ulei plus filtre.Dupa ce ies din garantie le voi lua de la @PLANETARA cu manopera de la ei.La revizii am platit 700 ron/revizie?

Editat de MAK
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
3 hours ago, duster17 said:

Revizia nr. 2, ulei+ toate filtrele a costat aproximativ 920 lei.

Scumpa Dacia la intretinere.

De fapt nu e scumpa , doar te-au facut aia in service! Ghinion :):)

Link spre post

Asta e practica Dacia, nu m-au facut pe mine personal. 

Service-urile au  preturi de marci premium (Audi, Bmw, Mercedes)

In  Bihor, Maramures, Satu Mare, Cluj cam astea sunt preturile. 

Eu am fost la Dacia Cluj-Napoca.

Link spre post

Avem inflatie si cerere de consum. Preturile au crescut peste tot. Oricum raman mai mici decat la alte marci. In alta ordine de idei, o treime din factura de revizie este pentru verificare generala dar superficiala (sa nu zic fictiva) a masinii.

Link spre post
On 21/11/2018 at 17:19, Stef13 said:

din manual..

cuplu.jpg

nu stiu de ce sunt diferente, oricum 5Nm este f putin. Daca strangi ca la carte e posibili sa respecti cuplul, insa in majoritatea cazurilor se strange cu ...alonja:):)  si se duce la 1115 -120 depinde de lungimea bratului dinamometricei.

11 hours ago, duster17 said:

da, asa e , peste tot e la fel, chiar vazusem de curand o revizie obisnuita la bmw x6 si schimb placute spate- 4200 lei, la altii scimb de discuri la 35000km.

ideea e sa nu mai acceptati preturile astea si asta se face prin informare, si chiar in caz de nemultumire sa faceti plangere la opc

9 hours ago, Stef13 said:

Avem inflatie si cerere de consum. Preturile au crescut peste tot. Oricum raman mai mici decat la alte marci. In alta ordine de idei, o treime din factura de revizie este pentru verificare generala dar superficiala (sa nu zic fictiva) a masinii.

in jur de 500 lei revizia la diesel am vazut in postari - mise pare ok asta . La masini in garantie verificarea generala si alte puncte specifice prevazute in fisa tehnica sunt obligatoriu de verificat si intra in pretul reviziei- adica fara cost suplimentar --valabil la masini cu garantie. trebuiesc cerute informatii la dealerapropos de verificari in garantie  ca nu se fac in general si ei te prostesc.

Link spre post

@ionuts cum spuneai mai sus o revizie la diesel ar trebui sa fie in jur de 500 de lei, hai fie 600 de lei (kit complet de revizie se gaseste pe site-urile de specialitate la maxim 300 de lei).

Nu am factura in fata mea, mie mi-au trecut doar pretul la piese (ulei+filtre) si manopera. De verificat au verificat-o peste tot ca am stat langa ei pe tot parcursul reviziei. Mi-au facut si o scanare completa a masinii. 

Pe schimb de anvelope, echilibrat, montat senzori de presiune noi si invatat calculatorul masinii cu senzorii noi mi-au luat 80 lei+ TVA ceea ce mi se pare un pret ok.

Lovitura sub centura a fost cand mi-au spus cat ma costa kit-ul de distributie complet, care se schimba la 4 ani sau 80.000 km  - 2500 lei :))

Link spre post
  • dust3radmin changed the title to Prima revizie Dacia Duster
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...