Sari la conținut

DUSTER 2018 1.6 SCe 4x2

Postări Recomandate

Suntem in 2018, cine mai are nevoie de CD?
Legat de ECO Mode, nu ai ce sa faci depasiri in acest regim de functionare. Cel putin pentru mine e logic ca asta e un exemplu de "asa nu".
Butoane iluminate costa, trebuie sa avem in vedere asta.
Consumul e normal pentru un 1.6 benzinar aspirat, mai ales in perioada de rodaj.
Nu am sesizat nicio vibratie la capota si al meu e Diesel.
Tabla intr-adevar pare cam subtire insa ma gandesc ca au vrut sa reduca masa cat mai mult. Nu e ceva de speriat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 160
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Trecand micile nemultumiri aratate mai devreme (care tin de orgoliul meu de client discriminat), pana acum sunt super multumit de masina. Motorul este asa cum m-am asteptat, ba chiar mai mult de atat.

Da, e clar ca cine a ales acest motor la ales din orice alt motiv decat consumul, clar :-) Eu unul pur si simplu nu am vrut sa mai aud de turbine... si un motor de marimea celor de pe Twingo chiar n

Oficial, NU se poate ce vrei tu , se poate doar neoficial dar la prima interogare a mașinii intrată în service pe garanție vei avea probleme. Fiind mașină nouă (mai ales dCI cu adblue) , eu m-aș

Posted Images

Trecand micile nemultumiri aratate mai devreme (care tin de orgoliul meu de client discriminat), pana acum sunt super multumit de masina. Motorul este asa cum m-am asteptat, ba chiar mai mult de atat. Nu am apucat inca sa o scot la drum "intins", deci nu stiu cum se comporta la viteze mari, dar pot sa spun ca reprizele de accelerare sunt foarte bune (pentru aceasta motorizare). Ce sa mai zic? Chiar imi place mai mult decat Ford-ul Focus (2015, 1.6 benzina, automatic) pe care l-am condus pana acum. De Logan, ce sa mai zic...?! Duster-ul chiar este o masina reusita si, cel putin pana acum, ma felicit ca nu m-am indreptat catre altceva mai scump. Chiar nu imi pare rau ca am dat 14K Euro. Pentru acelasi confort (aici intra si design-ul) si dotari urmatoarea cea mai iefina marca costa cel putin 20K (si spatiul interior este ceva mai mic). Pe langa asta, am dat si de munca romanilor mei.    

Link spre post

Salutare,

De cateva zile sunt fericitul posesor al unui Duster 1.6 Sce 4x2 varianta Prestige. Masina este foarte reusita si sunt incantat de alegerea facuta. Feeling-ul general e de "masina straina" cu o atentie sporita la detalii.

Motorul este inca nou si nu si-a aratat performantele adevarate insa trage destul de bine. Inainte am condus un Logan 1.6 16v Euro4 care avea acceleratie pe cablu si reprizele erau mai alerte. Acceleratia electronica taie din elan-ul motorului .. am simtit asta si in pedala de acceleratie care are cumva un al doilea prag dupa care acceleratia e mai puternica. Consumul e undeva la 12l/100km dar e in scadere. Nu ma astept sa scada sub 10-11l/100km in Bucuresti si la stilul meu de condus. Nu folosesc functia Eco si cred ca in rodaj nu este oricum recomandata .. cu functia Eco activata motorul se simte mai lenes decat in mod normal.

Pentru cei care asteapta o motorizare noua pe benzina pe Duster (1.3 Tce) parerea mea este ca nu prea merita.. motorul va fi foarte "gatuit" fata de acest 1.6 Sce. Deja a aparut GPF (Gasoline Particulate Filter) pe 1.3 Tce la Kadjar.. deci lucrurile se complica si pentru motoarele turbo pe benzina de aici inainte.

Ganduri bune tuturor!

Link spre post

@Romm3l , @eliadib  Multumesc!

Acum dupa ce am testat mai mult sistemul card maini libere as avea o intrebare: se poate dezactiva sistemul de inchidere/deschidere automata a masinii. Eu am reusit doar temporar.. dupa ce o deschizi din telecomanda functia se reseteaza si devine iar automata. @t0rquemada ceva solutii ? ??.. Se poate face ceva cu un echipament de diagnoza ?

Eu mi-as dori ca deschiderea/ inchiderea usilor sa se faca doar din telecomanda. Nu stiu insa daca sistemul a fost gandit in felul asta ...

Link spre post

Azi am luat si eu masina Duster prestige 1.6 4x4 dupa ce am fost sunat de dealer dimineata, am condus-o putin prin oras, nu am ce minusuri sa comentez inafara de cele stiute adica: un usor sirenaj, nu foarte accentuat, nu imi place ca tabla mi se pare cam prea subtire, dar asa e la mai multe marci de masini (asta e,nu e o problema grava) altceva eu chiar nu i-am gasit si credeti-ma ca am cautat :) 

Acum lucruri care imi plac foarte mult: senzatia de spatiu de la volan, eu m-am simtit cam pitic acolo in fata (am 177 inaltime 100kg +-), si ne-am urcat 5 insi (cu tot cu mine) am stat lejer, scaunele sunt super confortabile, manevrabilitatea volanului e foarte buna. Am turat putin motorul si pt nivelul meu de asteptari trage bine (cu 5 insi in masina-fara bagaje), primele 3 trepte sunt relativ scurte, asta pt a ajuta in conditii 4x4 presupun, nu a fost o problema. La media nav nu am avut timp sa umblu, am mers fara muzica pt a asculta motorul si celelalte. Chiar nu am ce sa reprosez, eu sunt multumit, vedem in timp ce si cum.

Referitor la cauciucuri, eu am primit bridgestone sport de vara, asa ati primit toti? parca am fost putin dezamagit ca imi facusem planul sa nu mai achizitionez nimic de iarna sezonul asta ca stiam ca vine cu M+S continental, dar parca e mai bine asa ca vara trage bine si iarna iei ceva doar de iarna.

Casco am platit pe 1 an 577 euro fara franciza, cica asta era cel mai ieftin, la Groupama, casco complet, *auto extreme, daune in afara drumurilor publice, asistenta rutiera basic, asigurarea elementelor vitrate, jantelor si anvelopelor,* fara echipamente optionale, multimedia, instalatii sau modificari constructive, ca cica astea nu intra la oferta asta de pret.

la Allianz era 950 de euro. Motivatia preturilor mari a fost ca sunt tanar si predispus la accidente desi am permis de 9 ani fara accidente

Aa si mai uitam ceva, sistemul keyless face toti banii

Editat de Gavryel
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...