Sari la conținut

Kidu's Dusty

Postări Recomandate

• Răspunsuri 103
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare tuturor si bine v-am gasit, M-am alaturat si eu comunitatii odata cu achizitia unui Duster 2, 1.5 DCI, 110 CP, varianta de echipare Comfort plus Medianav, scaune incalzite, senzori si ca

Ieri am montat folii negre Llumar Lati Ceramic, transparenta 5%. Sunt mult peste toate foliile pe care le-am avut pana acum. Retin 99% din radiatiile UV si 70% din caldura fapt ce se simte foarte tare

Am facut si eu revizia de un an, s-au schimbat filtrele, uleiul, s-au facut operatiunile uzuale reviziei insa in plus de asta mi s-a facut o actualizare la "calculatorul de la servodirectie" in baza u

@Adrian1878, ce naiba cauta clipul asta pe topicul MEU? Chiar nu sunt curios de 1.6 SCe si nu e prima data cand imi poluezi topicul desi te-am rugat frumos, atat eu cat si alti colegi, sa nu mai faci asta.

Am pus o intrebare simpla: cum se demonteaza plasticul interior al haionului? Daca stii si vrei esti invitat sa raspunzi, daca nu abtine-te.

@Rog un admin sa stearga mesajele off-topic inca o data si ii multumesc pe aceasta cale. Imi pare rau pentru tonul transant dar ma exaspereaza deja off-topic-ul pe care il fac multi dintre utilizatorii acestui forum si cred ca imi bag picioarele in ea comunitate pentru ca, exceptand cativa utilizatori, m-am saturat sa fac slalom printre ignoranti care nu sunt capabili sa respecte niste reguli de bun simt si nici nervi de "educatie online" nu am sa fac.

Editat de Kidu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 3 ore, Kidu a spus:

Domnilor cine ma ajuta si pe mine cu informatie: unde gasesc un tutorial sau o schema sa vad cum pot da jos plasticul interior de la haionul portbagajului?
As vrea sa vad unde sunt pozitionate clemele de plastic. Stiu ca trebuie niste scule de plastic ca niste "spatule" sa nu deteriorezi plasticul.

Salutare. Caută pe LPZ tutorial pt montare cameră spate pt Duster. Și ai să vezi pas cu pas cum se demontează. A, și vedeți că este în germană tutorialul. Spor la lucru.

Link spre post

LPZ?! Scuze dar nu ma prind de la ce vine abrevierea asta. Unde sa caut, pe youtube, nu ai cumva un link? Merci!

Link spre post

LPZ

AcronymDefinition

LPZLincoln Park Zoo (Chicago, IL)

LPZLandelijke Prevalentiemeting Zorgproblemen (Dutch: Rural Prevalence Care Issues)

LPZLesion Projection Zone

LPZLow-Population Zone

LPZLightning Protection Zone

LPZLateral Palisade Zone (neurology)

LPZLate Pronuclear Zygotes (genetics)

Link spre post

Este LZP, 

Uite aici canalul de youtube unde sunt tutorialele:

https://www.youtube.com/user/LZParts/videos

Trebuie sapat in clipuri ca sa gasesti ce te intereseaza, eu nu stiu care e clipul cu demontare plastic haion, daca stiam il puneam aici.

Editat de emilian_rks
Link spre post

Ha, ha! Si ce m-am mai chinuit sa-i caut baiatului "traducerea" pt. LPZ.  Nu gaseam nicaieri legatura cu domeniul auto. De aceea, m-am enervat si i-am dat toate "traducerile".

Editat de Romm3l
Link spre post
  • dust3radmin changed the title to Kidu's Dusty

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...