Sari la conținut

Postări Recomandate

Acum 1 oră, abc a spus:

Ce nivel de echipare, culoare si optionale ai ales?

Salut, nivelul confort, fără opționale 4x4 deoarece stau undeva pe lângă Bacău, pe un deal. Am zis ca la iarna o sa ajute 4x4, ca în rest ma mulțumea 4x2. Culoarea alb, deoarece celelalte 2 logan-uri au fost albastre... foarte pretențioase... zic eu

Acum 1 oră, vladionut a spus:

Eu am Duster Ph2, benzina, 1.6SCe, 114 CP, 4x2, cumparata de noua. Am  aprox 27.000 km, aproape 2 ani,  nicio problema, eu sunt multumit de masina. Suficient de puternica pt un mers normal, mers la munte, urcat, Transfagarasan, autostrada etc. Trage destul de bine, ai curaj in depasiri, mers iarna si prin zapada mai mare. A facut fata fara probleme. E drept ca nu m-am aventurat prin noroaie, zapada mare..... Totusi, este 4x2.

Mulțumesc mult de feedback, e bine când vine cineva direct și iți da feedback. Înseamna ca am făcut o alegere buna... pe 3/10/2018 o sa iasă din fabrica, sau cel putin asa mi-a comunicat dealer-ul

Acum 1 oră, andrei_s a spus:

@eliadib Saptamana asta am comandat si eu Duster-ul in varianta Prestige 1.6 sce 4x2 culoare neagra. Ca optionale am ales card-ul keyless si hartile. Termen de livrare : octombrie. Si eu fac trecerea de la un Logan 1.6 16v 105cp si sper sa nu fiu dezamagit de acest motor de pe Duster.. nu ma sperie consumul probabil maricel in oras dar nu vreau sa trag de masina mai mult decat de vechiul Logan. Asteptare usoara si ganduri bune tuturor!

Eu am avut 1.6 8v, ma declar foarte mulțumit, apoi am trecut la logan 2 1.2 16v de care am fost total nemulțumit... pe care l-am vândut săptămâna trecuta ca sa acopăr o parte din duster. Eu am făcut test drive cu duster-ul, dar dci, ca nu aveau la test motorizarea pe benzina , am fost plăcut impresionat, am făcut offroad pe ploaie pe o panta mare cu multe șanțuri, sincer, la final am fost foarte mulțumit. Si la asfalt s-a comportat frumos, dar m-a dat pe spate abilitățile de offroad... eu zic ca am făcut alegerea buna... având in vedere ca @vladionut a zid ca e mulțumit si de motor, sunt sigur ca am făcut alegerea buna.

Editat de eliadib
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Da, iar ce nu se vinde probabil ca inmatriculeaza ei si le vind ca sh cu cativa kilometrii.

Nu inteleg de ce nu modifica norma de poluare mai devreme, sa zicem de la 1 aprilie (fara gluma!). Sau macar de ce nu fac aceasta oferta mai din timp, sa zicem 1 iulie. Lasa totul pe ultima suta de metrii. Probabil chestie de business, de marketing; probabil stiu ei mai bine ce fac avand in vedere ca productia si vanzarile merg excelent!

Editat de abc
Link spre post
La 8/10/2018 la 8:14 PM, alcris01 a spus:

Vor sa scape de ele, nu se mai pot inmatricula dupa 1 septembrie.

Ieri m-a sunat o cucoana din Arges de la Dacia...sa ma felicite pentru achizitie...si sa ma intrebe daca am inmatriculat masina. Nu m-am gandit pe moment sa zic nu, sa vad ce imi zice. I-am confirmat si s-a incheiat discutia.

Link spre post
On 27.03.2018 at 17:34, Bogdan19 said:

Buna ziua!

Am fost sunat de firma de leasing ca masina a fost platita integral si urmeaza sa ajunga la dealer in urmatoarele 2 zile unde ma voi duce sa o ridic.

Abia astept, daca se respecta ce mi sa spus timpul de asteptare a fost de 2 luni, respectiv februarie si martie.

Avans 5% platit pe 2 februarie pentru a intra masina in fabricatie, si a fi alocat o serie de sasiu , iar pe 20 martie am achitat catre leasing avansu  lor si mi sau intors cei 5% achitati catre dacia.

Va voi tine la curent, am sa revin cu detali cand voi prelua masina.

Toate cele bune.  

Salut. Vreau sa te întreb de cei 5%... După ce ai plătit avans la rci leasing cei 5% îi iei înapoi de la dacia sau se duc și aia la.rci?

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...