Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Salut chucky, detin tot un prestige din Aprilie la fel in zona motorului lipseste vopseaua, nu pot sa cred asa ceva , nu au si ei controlori ?

Cum.poti sa scoti pe poarta fabrici o masina nevopsita?????

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca aveti vreo problema cat de mica cu noul Duster , va anunt ca pentru o banala piesa de schimb, in cazul de fata o luneta, stau cu masina de 3 saptamani trasa pe dreapta si cei de la Dacia imi spun ca nu au vizibilitate pentru aceasta piesa.

Asa ca din punctul meu de vedere e o mare teapa ca am achizitionat noul Duster.

Link spre post

Bună seara ! 

Despre programul rabla etapa 2 știe careva ceva? Am fost la dealer dar nu m-a lămurit.  Încearcă sa-și vândă produsul fără tichet :)

Link spre post

Salut! Am montat alarma comercializata de Dacia dedicata Noului Duster, cu actionare direct din cheie sau din cardul maini libere, in functie varianta de echipare.  Concluzia: nu merita banii. Costa aproape 1000lei cu tot cu instalare in service Dacia ("ca sa nu pierd garantia") si ofera doar protectie perimetrala si volumetrica, conform specificatiilor, in sensul ca detecteaza doar deschiderea usilor sau capotelor si miscarea in interiorul habitaclului. Kit-ul contine alarma (care e cat o cutie de chibrituri), cablurile de conexiune la computerul de bord si cel de alimentare, 2 senzori de miscare de interior si intrerupatorul pentru capota.. Nu vine insotita de niciun alt senzor (macar cel de detectare a vibratiilor). Deci, protectie exclusiv la deschiderea usilor, in rest masina poate fi lovita, vandalizata sau ridicata...

Am comandat si camera frontala de trafic (cu montare sub oglinda) dar daca nu observam la timp ca este alt model decat cel prezentat de Dacia ca fiind dedicat Noului Duster, ma alegeam cu o camera montata model vechi, neagra si nu gri, in culoarea capacului oglinzii centrale. A mai montat cineva noul model de camera incorporabila sub oglinda? As vrea cateva pareri. Multumesc!

Ce parere aveti de treptele pentru Noul Duster? Sunt suficient de solide incat sa sustina o persoana de 100kg in scopul manipularii bagajelor pe pavilion?

• Mulțumesc! 1
Link spre post
Acum 41 minute, Chucky a spus:

A mai montat cineva noul model de camera incorporabila sub oglinda? As vrea cateva pareri. Multumesc!

din cate mi-amintesc, doar @PrLaurentiu

Sa revii te rog cu info si pareri, dupa instalare.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...