Sari la conținut

nicolescuion

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2 Neutral

Despre nicolescuion

  • Rang
    Nou venit
  1. Revin astazi cu informtii noi. Dupa nenumarate discutii la Vocea Clientului, dealer, ANPC, raspunsul celor de la Dacia a fost ca e posibil sa aprovizioneze piesa in jurul datei de 10 august. Deci la 40 de zile de la sesizarea mea si obligatia lor de a aduce auto la starea de conformitate. MARE MARE atentie. Nu au piese de schimb si nu va puteti repara noul Duster daca il veti achizitiona. Luni intentionez sa deschid actiune in instanta. Pe un produs de 20000 euro e inadmisibil sa stai cu el in garaj 40 zile pe motiv ca nu au piese de schimb. Toti cei ce cocheteaza cu ideea achi
  2. Daca aveti vreo problema cat de mica cu noul Duster , va anunt ca pentru o banala piesa de schimb, in cazul de fata o luneta, stau cu masina de 3 saptamani trasa pe dreapta si cei de la Dacia imi spun ca nu au vizibilitate pentru aceasta piesa. Asa ca din punctul meu de vedere e o mare teapa ca am achizitionat noul Duster.
  3. Pentru ca nu exista la ora actuala. Mi-am gasit luneta sparta in parcare si nu se gaseste nici macar la producator., cu toate ca pretul ei este in jur de 1000 lei. Ma gândesc cu groaza daca apare o problema mai complicata .... Au un dezinteres total dupa ce s-au vazut cu banii in cont si produsul vandut.
  4. Mare atentie. Ma chinui de peste 3 saptamani sa schimb o luneta la noul Duster in reteaua de distributie si nu reusesc. Practic nu au piese de schimb pentru noul Duster si stau cu masina trasa pe dreapta de peste 3 saptamani. O mare teapa.
×
×
  • Creează nouă...