Sari la conținut

PrLaurentiu

Members
 • Număr conținut

  28
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

PrLaurentiu a câștigat ziua ultima dată pe 6 Octombrie 2018

PrLaurentiu a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

30 Excelent

Despre PrLaurentiu

 • Rang
  Dusterist
 • Dată Naștere 09.03.1968

Informații profil

 • Nume:
  Pr Laurențiu
 • Oraș:
  Voluntari
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 • An fabricație:
  2018

Metode de contact

Vizitatori Recenți Profil

472 citiri profil
 1. PrLaurentiu

  Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

  14000 km în șapte luni, fără probleme doar ștergem praful.
 2. PrLaurentiu

  Duster 2 Testare in Comunitate

  Hristos s-a Înălțat, Suntem alături de dumneavoastră, ne rugăm și așteptăm concluziile.
 3. PrLaurentiu

  Nou membru al familiei

  Felicitări și să vă aducă numai bucurii.
 4. PrLaurentiu

  De la Solenza la Duster md. 2018

  Hristos a Înviat, Pentru piese întrebați pe Dl Marius (Planetară), serios, prompt și prețuri fără egal. Este o plăcere să lucrezi cu dânsul.
 5. PrLaurentiu

  Discutii generale...

  Învierea Lui Hristos să vă fie de folos. Sărbători binecuvântate. Hristos a Înviat
 6. PrLaurentiu

  Bun Găsit Duster Orange 1.5 Dci 109 Cp 4×4

  Doamne ajută, Dl Capone, insonorizarea este mult mai bună iar despre A/C nu știu ce să vă spun, încă nu mi-am făcut o părere.
 7. PrLaurentiu

  Achizitie Noul Duster 2018

  Doamne ajută, Felicitări pentru alegere și să vă bucurați de ea. Este o culoare deosebită ca și mașina. Drumuri lungi și bune să aveți.
 8. PrLaurentiu

  Bun Găsit Duster Orange 1.5 Dci 109 Cp 4×4

  Doamne ajută, Dl Capone pentru mine noul Duster este un progres, mașina este mai fiabilă, electronică cât cuprinde, scaune mai confortabile un plus într-un cuvânt dar și minusuri cum ar fi spații de depozitare mai mici, clapeta de acționare a trapei de la rezervorul de combustibil îți dă fiori să nu calci pe ea, o cotieră îngustă și fără spatiu de depozitare, torpedoul cred că este identic iar sertaru de sub scaunul din dreapta este simpatic dar cam mic, am pus cărțile de utilizare a mașinii un încărcător pentru telefon și cam atât iar a doua priză din spatele cotierei a fost mutată în spatele scaunului din dreapta, pe bancheta din spate, să-l poți folosi trebuie să cobori din mașină ca și șofer, dar per total este o schimbare în bine, atât cât mă pricep eu. Camerele sunt de efect, senzorii de avertizare unghi mort sunt bine veniți ca și sistemul de asistență la pornirea din rampă și la coborârea pantei iar sistemul de acces fără cheie face toți banii, pentru cei ca mine care au două mâini stângi, am scăpat de cheile din geantă. Poate reușesc să vin la următorul IND și tragem concluziile aferente, cert este că eu personal sunt mulțumit și dacă ar trebui să-mi aleg o altă mașină cu siguranță tot Duster ar fi, chiar se merită, depinde cum vrei să vezi lucrurile.
 9. PrLaurentiu

  Bun Găsit Duster Orange 1.5 Dci 109 Cp 4×4

  Doamne ajută, Îmi cer scuze pentru întârziere, am fost plecat. Vă mulțumesc tuturor pentru urările și gândurile frumoase și vă doresc asemenea și dumneavoastră. Camera este achiziționată separat, de la reprezentanță, Cutie neagră pentru înregistrare integrată aproximativ 200 eur, nu știu exact deoarece am comandat și eleron, covorașe, protecții laterale pentru portiere, extensii de aripi și toate au fost montate la reprezentanță. Pentru ce este butonul din stanga volanului, de sub aerator, de langa butonul pentru relajul oglinzilor? Dar lacasul de sub cele doua butoane mentionate anterior? Covorasele din spate nu au si protectie pentru tunelul median? Dl ABC, butonul este pentru activarea sistemului de avertizare pentru unghi mort și chiar își face treaba. Cu părere de rău covorașele nu sunt gândite încă să ofere protecție pentru tunelul median. Am doar 400 km efectuați cu mașina și mă declar foarte mulțumit până acum, sunt în rodaj și am încercat să conduc ca atare, am schimbat treptele de viteză în funcție de cum ,,cere motorul'' undeva la 2100-2200, atât mă pricep, și la mașina anterioară am făcut la fel și nu am avut nici o problemă 50 k cât am parcurs împreună. Vă doresc și dumneavoastră să aveți parte numai de drumuri bune și doar să ștergeți praful.
 10. PrLaurentiu

  Bun Găsit Duster Orange 1.5 Dci 109 Cp 4×4

  Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile frumoase și vă doresc și eu asemenea dumneavoastră, camera este accesoriu se montează separat.
 11. PrLaurentiu

  Bun Găsit Duster Orange 1.5 Dci 109 Cp 4×4

  Doamne ajută, A sosit vremea să mă despart, cu părere de rău, de mașinuța ireproșabilă Duster care 50 k doar am șters praful și revizii periodice și am înlocuit-o cu noul model, firește tot Duster, DCi 1,5 110 4x4. Atașez foto
 12. PrLaurentiu

  Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

  Mașina este din data de 22.12.2015 iar astăzi am ajuns la 50.000 km. Doar revizii și ștergem praful. Vă doresc asemenea și dumneavoastră.
 13. PrLaurentiu

  Duster Euro 6. Ce Motor Aveti?

  5. Pr. Laurențiu 1.5 dCI 109 4x4, Decembrie 2015 Pr. Laurențiu
 14. PrLaurentiu

  Bucuresti, sa facem recensamantul!

  Am fost onorat să fiu alături de dumneavoastră și-mi doresc să ne revedem și cu alte ocazii Pr. Laurențiu
 15. PrLaurentiu

  Bucuresti, sa facem recensamantul!

  IF-11-MDI, din Decembrie 2015 Pr. Laurențiu
×