Sari la conținut

Postări Recomandate

Voi cand ati primit data iesirii din fabricatie?

Eu am dat avansul pe 26 martie, am inteles ca dealerul imi va comunica data finala spre sfarsitul lunii mai, nu ar trebui sa fie deja stabilita dupa generarea VIN-ului?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Am obsevat sub scut o piesa iesita in afara, diesel 1.5 110,(Egr) nu este pericol in offroad? Rezervorul de asemenea expus si diferentialul spate! Neaparat scuturi! Voi ce ziceti colegi?

Link spre post

Eu am platit avansul pe 23 februarie 2018 si am primit ca data de livrare 10 mai. Mentionezca am luato prin programul rabla (poate a contat si asta deorece cand am platit avansul nu se daduse inca drumul al program)

Link spre post

Am o rugaminte daca se pote la cei care au achizitionat deja noul duster varianta prestige sa incarce manualul de utilizare sau macar sa posteze un link de la care se poate dowloada. multumesc

Link spre post

@Esk nici eu nu am primit data intrarii in fabricatie si am platit avans pe 12 martie. Probabil prin achizitie cu tichete rabla timpul de asteptare este altul.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...