Sari la conținut

Sirius

Members
 • Număr conținut

  36
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

Sirius a câștigat ziua ultima dată pe 7 Iunie 2018

Sirius a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

9 Neutral

Despre Sirius

 • Rang
  Dusterist

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Sirius

  Uleiuri utilizate Dacia Duster

  Nu am reusit nicaieri sa gasesc o fisa tehnica la DACIA OIL PLUS, DIESEL DPF, SAE 5W30, sa il compar cu alte uleiuri! Are cineva vreo idee unde pot gasi asa ceva?
 2. Sirius

  '18 Duster 1,5 dCI 4X4 Prestige

  N-am verificat daca au aparut modificari recente in codul rutier, dar din cate stiu este obligatorie folosirea luminilor de intalnire pe anumite categotii de drumuri, adica faza scurta.
 3. Sirius

  '18 Duster 1,5 dCI 4X4 Prestige

  NU despre asta era vorba ! Ziceam ca este inutil senzorul pentru lumini, pentru ca trebuie sa ai aprinsa permanent faza scurta, iar daca tot au vrut sa puna senzor, era util si confortabil sa-l fi pus la stergatoare, pentru ploaie. Doar despre asta era observatia mea.
 4. Sirius

  '18 Duster 1,5 dCI 4X4 Prestige

  Bine, dar cand pornesti cu masina ziua sau noaptea trebuie sa ai luminile de drum (faza scurta) pornita, deci la ce iti mai trebuie senzor. Nu era mai mult confort daca punea senzorul la stergatoare pentru ploaie?
 5. Sirius

  Alb de Bacau

  Sa-i pui aparatori de noroi ca protejeaza caroseria. Sa-ti mearga bine!
 6. Sirius

  Gpl pe Dacia Duster 1.2 tce 2018

  Off-Topic: @Marian30 trebuie să te obisnuiesti si cu calculatoarele, pentru ca va veni vremea cand n-o sa mai ai unde exercita preotia offline deoarece se mută toti pe facebook ? Revenind...se poate monta GPL pe 1.2tce, nu stiu daca in garantie, dar nu prea merită pentru ca costa scump si merge in tandem asa cum ai auzit.
 7. Sirius

  Achizitie Noul Duster 2018

  Se aude mai accentuat între 80-120\h
 8. Sirius

  Achizitie Noul Duster 2018

  @Romm3l ziceam ca si la 4x2 apare acel zgomot (sau n-am voie!) la rulare (sirenaj) de la rotile din spate nu de la cutie, avand in vedere ca rula la liber, iar altceva ce ar putea sa sune in timpul rularii ar fi doar rulmentii sau intra in rezonanta ceva pe acolo si scoate acest sunet!
 9. Sirius

  Achizitie Noul Duster 2018

  La versiunea 4x2 acel sirenaj nu este de la cutia de viteze ci de la rulajul rotilor din spate, probabil rulmentii. Verificati si la 4x4. In momentul in care apare sirenajul scoateti din viteza si lasati sa ruleze la liber sa vedeti daca se aude la fel.
 10. Sirius

  Nou membru al familiei

  Eu la Alianz am avut o cota de 2.2% pentru full casco fara fransiza.
 11. Sirius

  infiltrare apa la portiera spate

  Daca chederul de la geam nu sta bine, trebuie schimbat. Daca intra apa pe la cheder apa se poate scurge pe la capitonaj, doar daca intra pe la conturul usii ar iesi prin orificiile de la baza.
 12. Sirius

  infiltrare apa la portiera spate

  Verifica garniturile poate este vreuna taiata sau gaurita, inclusiv chederele de la geam.
 13. Sirius

  '18 Duster 1,5 dCI 4X4 Prestige

  Tot n-am inteles luminile automate la ce-s bune!? Mai bine puneau senzor de ploaie in loc.
 14. Sirius

  Noul Duster One Edition(Limited Edition)

  De la service mi-au zis ca se lucreaza la rezolvarea bug-ului din soft si ar fi la faza de teste. Un prieten electronist mi-a spus ca e putin probabil sa se poata rezolva doar din soft pentru ca problema ar putea fi de la ceva componenta care este de o calitate proasta si isi modifica potentialul electric la temperaturi ridicate blocand astfel softul. Vom vedea..
 15. Sirius

  Recomandare filtre si ulei

  @quarelin poti merge, 2-3 mm nu înseamnă foarte mult. Nu este necesar sa astepti 20h pentru a verifica nivelul. Cu motorul cald este suficient 20 min. uleiul fierbinte se scurge repede de pe blocul motor. Important este ca suprafata pe care stă masina sa fie orizontala. Foloseste un ulei full sintetic. Pentru a afla daca este full sintetic trebuie sa citesti fisa tehnica deoarece pe bidon poate scrie ca este sintetic si de fapt este dintr-o baza minerală.
×