Sari la conținut

Postări Recomandate

Comandat Comfort 1.6 in data de 30.04.2018 , primit termen de ieșire din fabrica 18.07.2018

Termen cam mare de livrare !!!

Dar am văzut pe forum ca pe acolo este pentru benzina

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Salutari! Stie cineva daca la noul Duster, pentru motorizare DCI, mai este dotata masina cu rezistenta suplimentara de incalzire habitaclu? Stiu ca la Logan DCI aceasta era prezenta, dar la noul Duster nu stiu daca s-a pastrat.

Link spre post

Am si eu o intrebare pentru cei care au achizitionat de curand noul Duster Prestige care vine echipat din fabrica cu cauciucuri 215/60/R17 (jenti de 17) sau pentru cei care au optat la alte variante pentru jenti de 17, in catea masini sunt trecute 215/65 R16 / 6,50J X 16. Voi aveti trecute si cauciucurile 215/60/R17cu care vine echipata masina in carte?

Link spre post

In CIV sunt trecute si anvelopele de 17", dar cauta-le pe verso, la rubrica mentiuni.

@teodormircea, atat cat am putut observa, rezistentele aditionale pentru incalzire habitaclu la 1.5 dci isi fac treaba la fel de bine ca si cele de pe 1.2 tce.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...