Sari la conținut

Razvan75

Members
 • Număr conținut

  10
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Neutral

Despre Razvan75

 • Rang
  Dusterist
 • Dată Naștere 15.05.1975

Informații profil

 • Nume:
  Razvan Alexandru Mitrea
 • Oraș:
  Bucuresti
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Razvan75

  Sfat achizitie

  Din cate stiu eu la uni asa a fost. Eu nu m-am complicat si am preferat varianta cu ridicatul de acasa. Atentie de la remat nu primesti cupon ci doar certificatul de distrugere (parca in doua exemplare) dintre care unul iti trebuie la dealer si unul la radierea masini din circulatie. Dealearul se ocupa de restul si la final vei vedea scazut di valoarea totala a masinii cei 6500 de lei.
 2. Razvan75

  Sfat achizitie

  Da (cel putin la mine asa a fost). De fapt nu "este chiar gratuit" pentru ca pierzi bani pentru fier vechi.
 3. Razvan75

  Sfat achizitie

  pe configuratorul dacia (vezi link https://www.dacia.ro/gama-dacia/modele/duster/configurator.html#configure/AhU/engine) la esential versiunea 4X4 este chiar mai ieftina decat 4X2 cu 400 de euro iar la prestige este mai scumpa cu 300 de euro. Nu stiu de unde ai scos informatia cu 1600 de euro. eu am cumparat Dusterul im februarie (atunci am contractat masina) iar pretul de la dealer a fost identic cu cel de pe site-ul dacia.
 4. Razvan75

  Sfat achizitie

  Dupa parerea mea este mai bine cu credit la banca. Atentie la ce fel de credit ei. La unele banci la creditul auto iti retine cartea masini iar pentru ITP trebuie sa umbli dupa ea. Eu recomand credit de nevoi personale. La programul rabla eu am primit oricum 5 ani garantie cu pata achitata din credit de nevoi personale. Cu bani economisiti mai bine iei 4X4 (din cate imi aduc aminte e diferenta de vreo 400-500 euro)
 5. Razvan75

  Achizitie Noul Duster 2018

  salutare eu m-am inteles bine cu ei. detaliaza te rog ce neintelegeri ai avut cu ei daca vrei si alte opinii
 6. Razvan75

  Achizitie Noul Duster 2018

  Am si eu o intrebare pentru cei care au achizitionat de curand noul Duster Prestige care vine echipat din fabrica cu cauciucuri 215/60/R17 (jenti de 17) sau pentru cei care au optat la alte variante pentru jenti de 17, in catea masini sunt trecute 215/65 R16 / 6,50J X 16. Voi aveti trecute si cauciucurile 215/60/R17cu care vine echipata masina in carte?
 7. Razvan75

  Achizitie Noul Duster 2018

  Teroretic doar dealerul te pote lamuri exact cum este. Eu am cumparat tot prin programul rabla dar am avut masina de casat. Pasi pana acum au fost urmatorii: - dealerul m-a contactat in prima faza pentru actele premergatoare programului rabla (certificat fiscal si copii legalizate dupa carte si talon) - dupa inscrierea in program (de catre dealer) acetsta ma contactat pentru casarea masini - dupa casare am predat la dealer certificatul de distrugere original si certificatul de radiere. Acum sunt in asteptare. Din cate stiu eu teoretic reducerea se face la final (atunci cand din valoarea finala pe care trebuie sa o achiti trebuie sa ti se scada si avansul). Te tin la curent cand mai stiu alte detalii. Din cate mi-a spus dealerul la mine termenul de livrare al masini este 10 mai. Dealerul este Dacoserv militari.
 8. Razvan75

  Achizitie Noul Duster 2018

  Am o rugaminte daca se pote la cei care au achizitionat deja noul duster varianta prestige sa incarce manualul de utilizare sau macar sa posteze un link de la care se poate dowloada. multumesc
 9. Razvan75

  Achizitie Noul Duster 2018

  Eu am platit avansul pe 23 februarie 2018 si am primit ca data de livrare 10 mai. Mentionezca am luato prin programul rabla (poate a contat si asta deorece cand am platit avansul nu se daduse inca drumul al program)
 10. Razvan75

  probleme la profil

  Aceiasi problema am avuto si eu ca viitor posesor de Dusterica
×