Sari la conținut

Postări Recomandate

Si eu care am fost de acord sa astept atata timp sperad sa beneficiez de ceva total diferit..Din ce se vorbrste pe forum  va fi aceiasi Marie dar cu alta palarie.Sunt putin dezamagit ca au scos din fabricatie culoarea Gris Platine Pe toata gama Dacia. .Bine macar ca va avea Android auto.

Editat de Dustermind
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

daca medianavul are android te va face sa conduci mai bine sau te simti mai bine la volan? astea sunt mofturi din pctul meu de vedere....eu chiar nu am timp sa butonez medianavul nici asa *restrans* cum e considerat.......maine-poimaine baga pe masini si vreun medianav de facut liveuri, pentru *comfortul* soferilor

Editat de Gavryel
  • Like 1
Link spre post
37 minutes ago, Gavryel said:

daca medianavul are android te va face sa conduci mai bine sau te simti mai bine la volan? astea sunt mofturi din pctul meu de vedere....eu chiar nu am timp sa butonez medianavul nici asa *restrans* cum e considerat.......maine-poimaine baga pe masini si vreun medianav de facut liveuri, pentru *comfortul* soferilor

Daca il primesc fara sa platesc nimic in plus ,da ma face sa ma simt mai bine . Numai pentru faptul ca au integrat Waze in android auto deja merita banii pentru faptul ca ai informatii din trafic in timp real .

• Like 2
Link spre post

in leg cu wazeul..o fi bun dar....nu e....eu in trafic am vazut ca e cam depasit....acum depinde cum au altii norocul si mai ales daca localitatile prin care treceti sunt mici... ca eu m-am lamurit cu wazeul :)

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...