Sari la conținut

Clasament Anvelope AT - Duster AT tire rankings

Postări Recomandate

Florinn, te tin la curent - ma bucur ca urmaresti cu asa de multa atentie clasamentul :-) Momentan am deschis caz la importator si Cooper. Una din cele 10 anvelope testate, prezinta niste fisuri laterale pe thread, care mie imi indica probleme de vulcanizare/temperatura fabricatie - note: Made in UK.

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 31
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nota: Daca linkul preimei postari nu se mai poate updata, atunci cautati ultima versiune de clasament pe paginile urmatoare. Salutare, Am decis ca sa trec clasamentul de anvelope AT si aici,

Nu luati de bune notele din tabel, sunt puse acolo de Cain, multe din burta, unele subiectiv si altele din auzite.  

Stii ca nu ia in considerare decat anumite review-uri.  

Posted Images

• 4 weeks later...

Poate ne impartasesti si noua de ce un AT de vara (Yokohama) are nota asa mare (8.5) iarna? (sa nu zici iar ca din auzite de la unul din India, ca asa mai avem putin si cerem review-uri de iarna din Maroc si Algeria :) si ne vor spune cei din Norvegia cum se comporta vara)

Link spre post

Anvelopele AT nu sunt de iarna, notele lor sunt comparative intre ele si subiective. G012 are M+S pe el btw

20424095_10154642449946922_1421204497257

Surprinzator respectivul e din Croatia, eu cand i-am ctiti numele credeam ca e arab... (*altul e indian si cu indianul nu m-am consultat de iarna) . Anyway feedbackul pt nota iarna e de la:

1. Membru DTT Croatia (*care a contat cel mai mult).

2. Toate filmulete cu G012 iarna in offroad

3. Majoritatea discutiilor vizibile pe forumuri despre G012

4. Analiza vizuala a designului anvelopei si a featurilor ei comparativ cu KO2 iarna.

Nota de 8 a primit-o pe baza feedbackului membrului DTT in general pt iarna si overall de pe alte subaru. Calibrarea la 8.5 s-a facut dupa mediul online si greutatea mica a Dusterului. Blocarea la 8.5 s-a facut din cauza filmuletului si linkului de mai jos. KO2ul care are 1 punct in plus ar fi iesit din blocajul ala.

In functie de ce feedback nou se mai primeste ma astept pe viitor la un 8-7.5. Desi e o anvelopa de generatie veche care nu e clar daca se mai fabrica si cat timp.

http://www.subaruoutback.org/forums/81-wheels-tires-brakes-suspension/40107-yokohama-geolander-t-s-snow-report.html

Editat de Cain
Link spre post
Pentru cei care vor sa aprofundeze si mai mult subiectul AT si MT, le urez spor la citit linkurile de mai jos. De retinut ca Dusterul este foarte usor comparativ cu masinile din reviewuri si foloseste latimi mici pe cale de rulare. Asftel, cand zice un Truck din USA - ce bune sunt anvelopele lui mari si late si cum au aderenta si cum musca, well... la masurile Duster ele vor sapa la jumatate ca adancime sau ca viteza de sapare, depinzand de teren (*din cauza greutatii masinii). Asta va face Dusterul chiar sa iasa mai repede din anumite situatii pt ca nu se afunda, sau sa invarta roti in gol pt ca nu are greutatea sa sape pana la un strat mai aderent. Sunt o gramada de variabile si dureri de cap in interpretatea lor, dar sunt o alternativa la notele subiective din Clasamentul AT.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...