Sari la conținut

Porcu' Exploratoru'

Postări Recomandate

In alta parte = la alt concesionar Dacia (tot oe garantie nu oe banii tai). Cauta aici pe forum feedback de la alti dealeri / alte service-uri si ofera si tu daca ai avut experiente bune / neplăcute. 

Ce zice @Stef13 are sens, cauta sa vezi ce mai ai pe-acolo... in alta ordine de idei, pana o antifonezi poti sa dai muzica mai tare. Zambeste, maine o sa mai zdrangane ceva.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 85
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si....porcu' a venit! Prima poza in fata reprezentei. Mai multe poze o sa pun in zilele urmatoare, sa vad pe ce coclauri o duc  Super mega incantat!

Din nou s-au adaugat poze noi  https://photos.app.goo.gl/FDUD08WGtlyD7rqz1 . Insonorizarea cu STP e gata (portierel capota, podea, plafon). O impresie generala: sunetul boxelor s-a imbunata

Salutare, Desi mi-am facut contul acum 1 an, abia acum m-am hotarat sa imi iau Duster. Trebuie doar sa mai scot o foaie de la primarie si sa dau avans 5%. Varianta care va fi comandata sapta

Posted Images

51 minutes ago, AdrianPop said:

In Iasi e doar Caremil. O sa incerc sa vad daca ma pot duce la Bras, pentru ca pe site au detalii despre Dacia si garantie.

In masina nu mai e nimic. Dar pun mana pe plafon, il tin putin apasat si e liniste.

Exact asa e si la mine ! :)

Link spre post

(cablul de la) plafoniera spate? Altceva nu imi imaginez ce ar putea sa zdrangane pe acolo.

Scoate plafoniera (mai intai masca transparenta, are cateva clipsuri, iese f usor daca tragi de ea, dupa care intr-o parte ai o un singur clips ca sa scoti si corpul plafonierei).

Macar poti sa misti cu mana de cablul ei, sa vezi daca reusesti sa reproduci zgomotul.

Link spre post

Multumesc de idee, dar ii las pe inginerii de la Dacia sa se chinuie putin :)) doar eu sa imi frec nervii?

Zgomotul s-a accentuat/acutizat, deci nu cred ca e de la vreun cablu.

Editat de AdrianPop
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...