Sari la conținut

Postări Recomandate

Ce pacat ca se poate da doar un like la un post si nu mai multe .. bine punctate calitatile masinii @stefanboicu :-D. Partea cu " Pe viscolul din ianuarie toti vecinii dadeau la lopata iar eu am dat jos cu mana zapada de pe masina, am cuplat 4x4 si am plecat la serviciu" ma face sa nu ma mai gandesc la minusurile unui Duster..

Editat de andrei_s
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 44
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa 6 luni de condus Dusterul sunt foarte multumit de masina. Cu 14700 euo am luat o masina noua cu destul de multe dotari si tractiune 4x4.   1. Plusuri: -Motor 1.6 benzina pe o masin

Pe scurt, sunt foarte multumit de Duster, dupa aproape 5 luni de cand il am. Este vorba de un PH1 1.5dci 110 cp, 2012, cumparat sh la aproximativ 100.000 km. E adevarat cu nu are rost sa il comparam c

Neplacerile tale pot fi adevarate. Parerea mea este ca, Dusterul si Dacia nu sunt model sau marca recomandate pentru personalitatea si obiceiurile tale de condus. Orienteaza-te spre o berlina si alta

On 20.04.2017 at 0:32 AM, MikePop said:

Mi-e clar ca nu ai mai condus nici un 4X4 pana acum :) ( vant, stropit pe laterale, etc.). Nici nu stii ce ai cumparat: tehnologie Renault si Nissan VECHE si refolosita pe Dacia la preț de chilipir in comparație cu alte masini din clasa ei!

La faza cu radiatoarele iti dau dreptate. E nasol. Dar la a mea, chiar si dupa o tamponare, radiatoarele sunt intregi si la locul lor! Ceea ce nu pot spune despre portbagajul Octaviei in care a intrat :)

Salut,asa este nu am condus pina acum masini 4x4 decit urmatoarele pe care le-am avut in proprietate:

ARO M461 4X4,daca nu sti i se mai spunea ai IMS.De care m-am despartit acum 2 ani.

TV 12F,motor brasov 4x4,

ARO D243 4X4 4X4,

SUZUKY VITARA 4X4,

OPEL FRONTERA 4X4.

Iar urmatoarele care le-am condus in calitate de conducator auto angajat:LAND ROVER,TOYOTA HILUH,NISSAN NAVARA.

Radiatoarele,nu este nici o aberatie asa mi s-a intimplat.Iar sistemul original de prindere este super de c***t.

Doua cleme din plastic la mijlocul radiatorului,una stinga una dreapta.

Link spre post
On 19.04.2017 at 4:30 PM, TheVolverine said:

Pai vezi tu,dupa 20 de ani doar Dacia,atunci de unde sa sti ce inseamna masina straineza ca sa poti face o comparatie?Pe urma km declarati de tine la un PH 1 in 2017...la un nr.de km de peste 18000 mii,ori e teapa ori ai gresit tu cand ai scris km...in legatura cu dezamagirea pe zi ce trece,ciudat ca italicii astia sunt din ce in ce mai multumiti de masina asta!?!

PS:Sa fiu sincer si eu i-am cautat la inceput nod in papura,doar  pentru ca e fabricata in RO,ca daca era made in Deutschland,ma durea in cot de multe! ;)

Scuze,este greseala mea pe care am remediato,este un PH2,fabricat in 04 2016.

Nu am avut in proprietate doar Dacia,concomitent am avut si alte auto dar am facut referire la dacia pentru ca acesta este specificul forumului.

Iar pentru comparatie am destul experienta te asigur.Nu numai pe turisme.

Am condus de la IMS, Trabant cele mai simple pina la strainezele cu cele mai noi tehnologii.Acum lucrez pe un Volvo FH16.

Link spre post
9 hours ago, ISZY56 said:

Aaaaa...asa mai merge. " Drumuri bune colegu' ! '

Respect!

Multumesc,frumos,drumuri bune si tie si la toti colegii,fara evenimente neplacute!

Nu am facut decit sa descriu masina din punctul meu de vedere si sa expun peripetiile mele avute intru-an an decind detin dusterul.

M-am vazut nevoit sa revin cu o completare la primul post,adaugind experienta mea,cind am vazut cum sunt judecat de unii colegi.

Link spre post

Neplacerile tale pot fi adevarate. Parerea mea este ca, Dusterul si Dacia nu sunt model sau marca recomandate pentru personalitatea si obiceiurile tale de condus. Orienteaza-te spre o berlina si alta marca.

Neajunsurile descrise despre descrierea generala exterioara ( zgomot, stropit consum ) sunt cunoscute de fanii acestui model. Le acceptam pentru ca compenseaza alte calitati pe care tu, probabil,  nu le-ai putut remarca. Ceva pentru ceva.

La fel, personal nu sunt de accord cu observatiile tale privind interiorul ( simplitate, nefunctionalitate ) deoarece prefer putin si la fix, de exemplu m-am speriat cind am vazut bordul FH16. Si cred, personal ca nemultumirile pleaca de aici.

Fiabilitatea componentelor, probabil nu ai fost norocos sau ai picat exact in cele n% - de care ii e teama oricarui cetatean care cumpara o masina noua (?). Daca frunzaresti acest la care contribuie in majoritate fani ai acestui produs, cred ca, dintre componente, la sistemul de frina vei gasi cele mai putine comentarii. Daca bine I-mi amintesc cineva a semnalat ca sabotii schimbati nu tin cit cei originali. In rest: ' da si matale in zoom daca nu crezi ' . 

Nu stiu daca ai cumparat masina cu 0 km sau SH dar aia cu saritul radiatoarelor inca nu am auzit-o. Daca ai varianta SH s-at putea sa fi fost ' cioplita ' la noi asa sa stea drept pina o duc in tirg '.

Calitatea tablei iarasi este o zona putin uzitata de posesorii  de Duster pe semen ca nu prea e cazul in realitate. Poate unele ciobite, stropite cu asfalt, ciuruite de grindina, nemultumiri legate de grosimea tablei...asta am mai auzit dar rugina rugina nu prea. Problema cea mare este ca toba din spate din constructia SUV-ului este la vedere. Si toba din spate rugineste si se vede are aspect urit. Asa zicea si nevasata-mea si de aia tot dau cu vopsea de pentru sobe. Undeva in postarile mele am pus o poza cu un Land Rover la fel cu toba spate ruginita. Zilele trecute filozofam la in alt topic ca n-ai ce-i face, temperaturile variate, si umezeala mediului, lasa urme. Si nu numai la Duster. Daca ne uitam la FH-ul tau pe dedesubt nu cred ca luceste nici un component al sistemului de evacuare de la saxafon pina la teava finala. Nu-i asa colegu? Dar, sa piperez in pic, inca nu am auzit intre colegii Dusteristi sa fi schimbat cineva o toba sparta de la rugina.

Editat de ISZY56
Link spre post
  • 4 weeks later...

Multumesc pentru comentariu colegu.ai foarte mare dreptate.

Masina aceasta nu este pentru mine.Nu ma multumeste decit ca are 4x4,dar atunci cind trebuie sa cuplez acest 4x4 si trebuie sa bag mina pe dupa schimbatorul de viteze si paharul din locas mai "bag o dedicatie"la proiectant.

Astazi am facut revizia de 1 an,pentru ca da masina am cumparato de noua,am intrat sub ea si m-a uimit cita rugina era sub ea.

Esapamentul de la cap la cap.scutul,fuzetele,bratele erau toate rosii de rugina.

Si sa nu credeti ca am facut off road cu ea sau ca am muncito.O data a vazut muntele in rest doar asfalt.

Sincer va spun un golf varian din 2011 cumparat de sora mea in urma cu 2 saptamini din germania arata uzina fata de Dusterul meu cumparat nou in urma cu un an.

De aceea m-am hotarit s-al vind si doresc sa achizitionez un Subaru forester,care are navigatorul mai sus,butoanele la indemina,mai confortabila,putere la un consum bun si multe altele.

Toate cele bune si sa nu mai aud de DUSTER.

Link spre post

Ce ai vazut rosu si spui ca e rugina,sa discutat si rasdiscutat pe tot ce e grup Duster pe internet,deci ala e COR-TEN,adica un otel special cu ruginire controlata!La esapament nu ma bag pentru ca nu cunosc care e treaba cu filtrul ala tampit...in mod normal la un diesel fara acel filtru nu are voie sa rugineasca evacuarea din interior spre exterior! ;)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...