Sari la conținut

Postări Recomandate

• 6 months later...
  • Răspunsuri 44
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa 6 luni de condus Dusterul sunt foarte multumit de masina. Cu 14700 euo am luat o masina noua cu destul de multe dotari si tractiune 4x4.   1. Plusuri: -Motor 1.6 benzina pe o masin

Pe scurt, sunt foarte multumit de Duster, dupa aproape 5 luni de cand il am. Este vorba de un PH1 1.5dci 110 cp, 2012, cumparat sh la aproximativ 100.000 km. E adevarat cu nu are rost sa il comparam c

Neplacerile tale pot fi adevarate. Parerea mea este ca, Dusterul si Dacia nu sunt model sau marca recomandate pentru personalitatea si obiceiurile tale de condus. Orienteaza-te spre o berlina si alta

Am citit în topicul acesta de m-am minunat, numai aberații din multe puncte de vedere, sunt posesorul unui Duster noul model fabricat 2018 februarie, confort cu ceva în plus!!!!! motorizare 1.5 cdi, 110 CP, 4x4, băi nu am cuvinte despre mașinile, auto made Germany, dar vreau să întreb pe cineva din acest topic, știe cu cât se plătește confortul oricărui auto fabricat în altă țară?....scump, tată scump, dincolo era mai ieftin...vorba unei reclame, uite ăștia de la Dacia făcură așa pe oltenește și ”mașinii” pentru noi cei săraci....dar noi și cu garanție 5 ani sau 100.000 Km....Iar în altă ordinne de idei dacă unul compară Golf VI cu Duster...trebuie să ai cunoștințe ”tari” în auto.....nu o compari niciodată chiar dacă acel Golf VI este 4x4...pe unde bagi Dusterelul....Golful !!!!  nu aș recomanda niciodată (să-l bag pe văgăunele pe unde merge un Duster 4x4)...să citesc un clasic în viață și care ar fi postat aici. Iar referitor la preț....câte miare EURO peste 20.000 EURO a mai dat la Golful VI????...ehe uite aici am vrut să ajung cu preț calitate.....pentru unii care spun că aș vorbi și aș posta în necunoștință de cauză....am avut BMW 316I  fabr 2003   nou cumpărat de un pensionar din Germania 4 Me....dar nu pot să vă spun prețul de achiziție ...că  acel preț este 2 Duster Prestige 2x4 benzină cu EDH....așa că dacă venim cu vrăjeli de doi lei...nu își au rostul comentariile, și am mai lucrat cam 10 ani la un producător auto autohton....nu prea mă pricep eu chiar la toate, dar dacă vb de confort, consum, putere, preț achiziție, plus off road care are.....din documente oficiale...Noul Duster este cel performant SUV din Europa, raportat la calitate / preț, motorizare / consum/greutate.....păi ce făcuși măi nene mă????? Dar una peste alta vis a vis de franțuzoaice, italience, germanica și alte țări din Europa....uitasem Spania că tot ai unde săte plimbi pe 15 000 Km autostrăzi.....se vândură Duster cam peste 2 mil unități? uau...daună totală...cum Dacia Mioveni?...O zi bună la toți chiar și la cârcotași...să nu aveți niciun eveniment cu auto pe care le dețineți!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 11 months later...

33000 km 2,5 ani, senzor ABS roata dreapta spate, a sucombat! Iar aceast fapt imi taie ABS, 4x4, hill help, start-stop. Urmeaza sa-l arunc in service saptamana ce vine. Costuri totale, 100 euro. Urmeaza sa aflu si daca e acoperit de garantie acel senzor, cand vine piesa si ma cheama in service. in rest, totul e OK. Multumit de masina in general.

Link spre post

@ramm si mie mi-a picat senzorul de ABS acum vreo 2 luni (pe la 60.000 km), mi s-au aprins in mers martorii de ABS si ESP. Dupa 10-15 minute cu motorul oprit au disparut, dar la un timp au aparut din nou si am dus-o in service.

Mie mi-au inlocuit planetara, ca cica senzorul de ABS nu e piesa separata si trebuie schimbata planetara cu totul. A fost pe garantie, nu am platit nimic.

Link spre post
  • 5 months later...
La 05.05.2019 la 9:52, bbm a spus:

@ramm si mie mi-a picat senzorul de ABS acum vreo 2 luni (pe la 60.000 km), mi s-au aprins in mers martorii de ABS si ESP. Dupa 10-15 minute cu motorul oprit au disparut, dar la un timp au aparut din nou si am dus-o in service.

Mie mi-au inlocuit planetara, ca cica senzorul de ABS nu e piesa separata si trebuie schimbata planetara cu totul. A fost pe garantie, nu am platit nimic.

Saptamana asta mi-au schimbat si mie planetara cu totul. Senzorul e schimbabil, insa transmiterul de miscare e direct pe planetara! Schimbate ambele, pe garantie, acum, in sfarsit masina e in forta ;) A durat neasteptat de mult, dar in vara, nu ma deranja. iarna insa, la noi aici e grea, zapezi de 2 metrii si gheturi pe masura. Fara all drive, m-as fi simtit inferior. Asa de bine ma simt cand altii intepenesc, si eu trec pe langa ei, fara probleme ;)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...