Sari la conținut

Danyels67

Members
 • Număr conținut

  19
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Danyels67 a câștigat ziua ultima dată pe 8 Mai

Danyels67 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

11 Bun

Despre Danyels67

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Interese:
  Navigație, up-date, off-road, întreținere
 • Oraș:
  Craiova
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

494 citiri profil
 1. Întrebare întrebătoare și sper că am nimerit bine, Noua Navigație cu Android, cam cât ar costa, dar exact ca la fabrică...știu, am pretenții....mă interesează sincer și fără aberații sau comentarii aiurea. PS dacă știe cineva cu ce vine la pachet în plus, și ce trebuie să-i adaptezi pentru un Duster 2018. Mulțumesc anticipat
 2. Bună ziua, Duster 1,5 cdi, 4x4 ( spun ce dețin), recomandat 2x4 până la o viteză de 150/160 Km/h, AUTO, PÂNĂ ÎN 120 km/h și pentru 4x4 până în 50Km/h, eu, într-o grabă nebună i-am dat 180 Km/h vara lui 2018...dar pe o distanță forate mică, circa 5 sau 6 Km, dar am mers pe polei și zăpadă astă iarnă, și încărcat și gol, ...acum puteți să mă înjurați...este bestie pe zăpadă, bineînțeles am cauciucuri de iarnă noi și bune, am circulat pe zăpadă astă iarnă mai mult de 500 km. 4x4 am circulat numai pe malul Dunării, și acolo nu pot să mă plâng, rupe...sincer...și am mai fost în multe suv uri 4x4, parcă nu se compară, sincer acum este părerea mea. Una peste alta SUV ul Dacia Duster nou, este super, și să mai ai și niște dotări în plus, nu prea multe așa, cum îl am eu Confort-ul.....este OK și un SUV pentru de toate la fel ca Shaorma!
 3. Dețin un Duster 4x4, 1,5 cdi, din 18 mai 2018, sunt super mulțumit de el, consum, 4,5/5,5 l/100 km regim 2x4, vară, iarna consum 5,2 / 5,6 /100 km regim 2x4, iar pentru auto crește consumul cu 0,4 / 0,6 l/ 100 km, am mers în regim de 4x4 block pe o distanță de 15 Km vara, respectiv, pe malul Dunării prin nisip și apă, cu o viteză de croazieră de 20/30 Km/h, mi-a crescut consumul cu aproape 1 litru/100 Km . Consumul v-a scade odată cu uzura din blocul motor, motorul este ”strâns” din fabrică iar angrenajele motor se deplasează/funcționează cu o frecare foarte mare, cu timpul v-a scade consumul așa cum mi s-a întâmplat la un BMW 316 i după 100.000 Km, de la 6,7 L/100 Km am ajuns cu el la 5,8 L/100 Km. În rest numai de bine să stăpâniți sănătoși auto, și fără evenimente.
 4. Bună seara, mă interesează și pe mine un multiplexor pentru un Duster 4xD, cdi 1,5 an fabricație 2018 feb, cum se montează, avantaje și dezavantaje, preț etc. Mulțumesc anticipat.
 5. Un Duster pentru România cu fluierat sau nu este ca o mânușe de piele băgată pe o brută de palmă....așa că la drumurile pe care le avem....și dacă vom avea autostrăzi....ne cumppărăm și alte SUV uri, deocamdată...pe drumurile din România, gropi, spărturi, surupări etc...așa că o dăm înainte așa cum este...zic eu!
 6. În luna august sunt în remont, asta fac toate societățile de producție care se respectă, și eu când lucram la Daewoo nu puteam să-mi iau CO în luna august pentru că intra fabrica în remont și lucram la serv. intreținere utilaje de interior ( camioane, tractoare, motostivuitoare, mașini de spălat interior cu combustie internă plus gigantul stivuitor Fantuzi), o acțiune care durează cam 2 luni, se fac necesare de piese din luna iulie și până la sfârșitul lunii august, toate utilajele trebuie să funcționeze la capacitate 100% dacă nu, este nasol de tot.....cel puțin așa era acum 18 ani în urmă la Daewoo.
 7. Corect fluieratul se aude numai la 4x4...nu-i deranj mare, dar un diesel să funcționeze așa silențios mai rar....dar în fine, eu spun ce mi s-a întâmplat mie....în rest un SUV reușit mai ales că suntem la început cu SUV urile, se fabrică în proporție de 70% în România, dar cu timpul se v-a îmbunătății sunt sigur, aștept 4x4 cu cutie automată.
 8. O întrebare? Când au de gând cei de la Dacia să echipeze un 4x4 cu cutie automată?....Se poate răspunde ?...Sau încerc la cei de la Dacia.????....am un Duster 1,5 cdi, 4x4, confort, mai 2018 achiziționat, sunt mulțumit de el sincer....mai vreau unul 4x4 cu cutie automată!
 9. Eu am comandat, venit în 2 săptămâni de la achitare inclusiv CIV , Duster Confort, 4x4, 1,5cdi, 110Cp, reducere 10% - 15 480 Euro bani achitați cash în LEI.....scutit de pachetul 92 euro, și sunt super mulțumit, achitat casco pe un an la fel și RCA...plec la București cu el, amm 240Km....vreau să văd cum se comportă...am lucrat la producător autohton de automobile din România, aș vrea să văd cum se comportă la un drum mai lung...sincer din ce am văzut și am citit off road este bestie față de multe mărci...am observat un topic Suzuki v Duster....mă încântă Suzuki, dar este prea joasă...eu mai merg la pește pe la Dunăre....ce face Dusterul. și pe unde merge sau pe unde mă duc eu la pește la Dunăre........Suzuki rămâne suspendat SOTO...dar fiecare ”cioară își laudă puii” așa și cu fiarele...adică auto pe care îl deține
 10. Comandat Noul Duster Comfort 1.6 SCE culoare Orange Atacama , Medianav , keyless entry , senzori de parcare și camera video, in data de 23.04.2018 , primit serie șasiu 11.05.2018 , achitat in data de 14.05.2018 primit termen de ieșire din fabrica 18.07.2018 Pret total 14.241 € ( cu o reducere comercială de 600€ ) Am și eu o întrebare pertinentă: este 2x4 sau 4x4?.....mi se pare cam ieftin vis a vis de configurator Dacia Duster???!!!
 11. Am citit în topicul acesta de m-am minunat, numai aberații din multe puncte de vedere, sunt posesorul unui Duster noul model fabricat 2018 februarie, confort cu ceva în plus!!!!! motorizare 1.5 cdi, 110 CP, 4x4, băi nu am cuvinte despre mașinile, auto made Germany, dar vreau să întreb pe cineva din acest topic, știe cu cât se plătește confortul oricărui auto fabricat în altă țară?....scump, tată scump, dincolo era mai ieftin...vorba unei reclame, uite ăștia de la Dacia făcură așa pe oltenește și ”mașinii” pentru noi cei săraci....dar noi și cu garanție 5 ani sau 100.000 Km....Iar în altă ordinne de idei dacă unul compară Golf VI cu Duster...trebuie să ai cunoștințe ”tari” în auto.....nu o compari niciodată chiar dacă acel Golf VI este 4x4...pe unde bagi Dusterelul....Golful !!!! nu aș recomanda niciodată (să-l bag pe văgăunele pe unde merge un Duster 4x4)...să citesc un clasic în viață și care ar fi postat aici. Iar referitor la preț....câte miare EURO peste 20.000 EURO a mai dat la Golful VI????...ehe uite aici am vrut să ajung cu preț calitate.....pentru unii care spun că aș vorbi și aș posta în necunoștință de cauză....am avut BMW 316I fabr 2003 nou cumpărat de un pensionar din Germania 4 Me....dar nu pot să vă spun prețul de achiziție ...că acel preț este 2 Duster Prestige 2x4 benzină cu EDH....așa că dacă venim cu vrăjeli de doi lei...nu își au rostul comentariile, și am mai lucrat cam 10 ani la un producător auto autohton....nu prea mă pricep eu chiar la toate, dar dacă vb de confort, consum, putere, preț achiziție, plus off road care are.....din documente oficiale...Noul Duster este cel performant SUV din Europa, raportat la calitate / preț, motorizare / consum/greutate.....păi ce făcuși măi nene mă????? Dar una peste alta vis a vis de franțuzoaice, italience, germanica și alte țări din Europa....uitasem Spania că tot ai unde săte plimbi pe 15 000 Km autostrăzi.....se vândură Duster cam peste 2 mil unități? uau...daună totală...cum Dacia Mioveni?...O zi bună la toți chiar și la cârcotași...să nu aveți niciun eveniment cu auto pe care le dețineți!
 12. Salut Delu, dacă îmi spui că ...să nu crezi că pui o sârmă în loc de antenă GPS eu ce să cred?...În fine, nu își au rost reproșurile, aici suntem să ne îpărtășim ideile, am mai fost pe un forum, pe forumul lui BMW, nu am jignit și nu am jignit pe nimeni, ba din potrivă multe lycruri interesante am învățat despre auto care o dețineam la momentul acela chiar dacă era nou și mulți nu înțelegeau multe aspecte. Apropo, de unde iau și eu un upgrade pentru hărțile de 2018 pentru Duster?
 13. Directivele UE sunt clare și se respectă din toate punctele de vedere, astfel că fiecare producător UE după o testare aleatorie a auto diesel care le produce și după ce i s-au făcut testele de emisii CO2, nu se încadrează în ce au menționat în cartea tehnică acel producător este amendat cu 30.000 EURO/ UNITATE VÂNDUTĂ....așa că cineva de aici are dreptate vis a vis de producția de diesel în UE.
 14. Mulțumesc frumos, am înțeles treaba cu antena GPS, nu sunt chiar așa dus cu pluta vis a vis de multimedia auto, de aceea prima întrebare a fost dacă se fece o individualizare multi nav vs auto, ok, referitor la antenă GPS să înțeleg că numai antenele de la Dacia sunt compatibile cu device-ul Navigație?...sau este bună și una nouă la 55 lei preț minim?....cam asta era întrebarea, referitor la cod navi.....aici nu înțeleg???....vine cu cod inclus, și cum îl afli?.....
 15. Mulțumesc tOrqumada, să înțeleg că în afară de antena GPS, nu mai trebuie absolut nimic??...COD ceva pentru Navigația Medianav?///....Antena GPS trebuie să o iau neapărat din gama Dacia?...O seară plăcută!
×
×
 • Creează nouă...