Sari la conținut

Partea inferioara a radiatorului expusa la impact

Postări Recomandate

• Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ieri m-am apucat si eu de croit o plasa pt radiatoare dintr-o bucata mare de tabla expandata luata acum vreo 2 ani de la griro la un pret de nimic (vreo 15 sau 20 lei 1.5x2m). N-am simtit placerea sa

Asa cum am promis, revin cu ceva detalii si pasi de la noua grila. In pregatire grila a fost croita pe baza grilei vechi, apoi a fost vopsita si lacuita la service.   Pentru montaj urmatorii pasi po

Revin cu ceva poze legade de grila, si anume cateva dimensiuni pentru cei care doresc sa isi faca.     Daca vrea se doresc mai multe detaii va stau la dispozitie.

Posted Images

• 4 weeks later...
incerc sa trimit foto promise si nu reusesc. cum se procedeaza?

Ma uit la plasa pusa de tine acolo si nu vreau sa ma gandesc cat aer mai intra pentru racirea radiatoarelor, si asta e o problema care se va vedea in viitor, nu pe moment.

N-ai incercat sa iei de la magazinele de piese si accesorii auto plasa in romburi caci ale te si ajuta la aerare datorita faptului ca sunt si sub unghi si directioneaza acolo unde vrei tu!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor!

Referitor la plasa pe care am montat-o in fata radiatorelor, si despre care cineva de aici zicea ca s-ar putea sa diminueze fluxul de aer. Dupa toata perioada de vara, am constatat ca fluxul de aer nu a fost deloc diminuat, chiar si dupa mers prin oras in timp ce temp exterioara era de peste 30 grade. In plus am constatat ca radiatoarele au fost f bine protejate atat de pietricele cat si de insecte.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...