Sari la conținut

Duster 1.2 Tce 4X4

Postări Recomandate

Cu mare placere.

Eu mi le'am comandat de "Black Friday" - 18.11 - dupaia au ramas fara stoc.

Bunul simt imi zice ca ar cam trebui sa mai aduca, totusi e un produs cautat

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 78
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta am avut parte de o zapada mai serioasa in oras, placerea mea. Cu scuturi peste tot si cauciucuri bune masina a infruntat zapada "like a champ", apogeul fiind mersul (cu destinat

Ieri a venit cotiera,  am zis ca weekendul asta o montez. Dar n'am avut rabdare, asa ca am montat'o aseara, pe intuneric.   Mai intai vreau sa mentionez ca desi la comanda aparea ca fiind teore

Multani !   Ai sa razi , dar am citit informatiile de pe inainte sa comand masina. Si nu m'au scos de pe fir.   De mic mi'a placut benzina ( nu de baut, ci in motor ). Sunt obisnuit sa merg ma

Posted Images

Scuturile si cauciucurile de iarna le'am comandat blind. Stiam cu ce gume vine, dar scutul credeam ca o sa fie din plastic.

Au aceleasi prinderi, era ori unu ori altu.

Asta aftermarket este intr'adevar mai gros, iar faptul ca se intinde pe bara din fata m'a convins

Inca nu e tarziu sa pui inapoi scutul original sub cel suplimentar, din cati stiu eu, tu esti primul pe care il aud ca nu a pastrat si scutul original. Adica daca tot vrei sa protejezi, macar sa fii convins ca ai facut cu adevarat un upgrade. Sau macar mai cere sfaturi si de la altii care au.

Si eu am luat montat scut original din acesta + scut diferential

http://forumduster.ro/topic/2081-my-duster-proiecte-diy/page__st__24#entry54789

Link spre post

@ambivision

Am asa o vaga impresie ca scutul de la Mudster este altfel decat ce am eu, chiar daca e acelasi principiu.

La al meu eram de fata cand a fost montat, chiar nu parea sa mai fie loc si pentru cel din fabrica.

Link spre post

Sa-l stapanesti sanatos si sa te duca pretutindeni fara incidente!Cum ai ajuns sa-ti iei Duster ?Ce anume te-a convins si ce-ti place cel mai mult la Duster?

Multani :D

Nu am studiat prea mult. Mi'a placut Dusterul de cand l\am vazut prima oara in 2010.

Acum 3 ani cand a fost vorba de luat o masina pentru offroad, un Duster SH era cam scump pentru targetul pe care il aveam atunci.

Am ajuns la Daihatsu Terios, o masina geniala ( din pacate nu se gasesc piese prin Europa - 2 saptamani dureaza livrarea pieselor din .jp )

Terios'ul era batran deja, ma saturasem de gandul ca nu gasesc piese in momentul in care am nevoie de ele.

Cand m'am hotarat sa il schimb, tinteam un RAV4 de prin 2005-2006.

Dupa care mi'am dat seama ca de aproape aceeasi bani imi pot lua un Duster nou, asa cum il vreau eu "cu de toate", si sa nu uitam de motorul benzina turbo in 4 cilindri ( daca era in 3 cilindri nu cred ca ma lasam convins, mi se pare ca nu merg "rotund").

Motivul pentru care nu am luat Black Touch este ca nu poate fi configurat cu TCe'ul

Pana la urma am zis ca masina noua e masina noua, cu garantie si tot tacamul.

Piesele sigur sunt mai ieftine decat competitia, dotarile sunt imbucuratoare.

Si iaca asa n'am mai avut nevoie de prea multa convingere.

Pana acum sunt foarte incantat :yes:

Editat de teriaksun
Link spre post

Teriosul din ce an era? E greu intr-adevar cu logistica, cu piesele, insa gasesti in Ungaria cam orice. Fostul meu Terios din 97 e acum la un prieten si tocmai a suferit o reparatie capitala la motor, a fost 400 E treaba, cu tot cu distributie noua, antigel, ulei, etc (piese si manopera, tot). Dupa 1000 km schimb ulei si acuma merge de mananca jar. :)

Link spre post

Teriosu e cel din semnatura, din 2000 (exact modeul pe care l'ai avut si tu).

post-5114-0-31337900-1481368961_thumb.jpg

Acu vreo 3 luni ii cedase treapta a2a, i'am luat o cutie "noua" cu totul de la dezmembrari, 200 euro.

Pe de alta parte pentru un tampon de motor nou ( respectiv de cutie, intr'un final) a stat masina 2 sapt pe tusa.

Scut motor am cautat 2 ani, nu am gasit. Astea sunt doar mici exemple

Deci inteleg cum e cu piesele :))

Misto la al meu era motorul , de 1.5 ( de pe un Charade IV ) si ceva mai nervos decat standardul 1.3 ( acelasi bloc motor, doar ca in Terios sta longitudinal, in Charade transversal).

Dar batranetea masinii si'a spus cuvantul , asa ca uite'ma cu un Duster in locul Teriosului.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...