Sari la conținut

Duster Benzina Sau Motorina?

Postări Recomandate

Avand in vedere faptul ca doriti un 4x2 si va faceti griji in privinta costurilor de utilizare, eu va recomand sandero stepway, mcv sau lodgy, motor 1.5 dci, veti avea costuri mai mici la achizitie, consum, asigurari, anvelope, etc, si in functie de ce alegeti, garda la sol apropiata de duster, si portbagaj mai mare

Editat de ambvision
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 49
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Va multumesc tuturor pentru sfaturi, toate sunt utile. Ne dorim modelul Duster si pentru pozitia mai inalta la condus, pentru faptul ca avem incalzirea cu peleti si iarna trebuie sa ne aprovizionam, p

Am un prieten care are o Toyota diesel cu AdBlue si din ce stiu de la el situatia e cam asa: - iarna n-a avut niciodata probleme, inclusiv cand au fost -25 de grade, deci merge fara AdBlue pana a

Duster mi-am luat ca-mi place ? putea sa fie si pe carbuni ca tot luam ?   Trimis de pe al meu Orange Neva 80 folosind Tapatalk    

Posted Images

In primul rand, care este diferenta de pret? Faceti un efort financiar deosebit pt a acoperi varianta diesel? De obicei o masina este un cost oricum ar fi, din ce am observat orice retinere de la optionale sau motorizare poate deveni o frustrare la un moment dat, asa ca trebuie sa va ganditi bine. Va recomand chiar si o varianta second, nu vrea sa dau linkul sa nu para reclama dar gasiti chiar 2 masini de vanzare pe forum . Eu personal va recomand varianta diesel, stiu sunt subiectiv, insa un Suv consuma mai mult decat un turism si varianta mai buna pare sa fie diesel-ul, cel putin asa vad eu: cuplu/putere, consum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Cred ca in jurul a 17-18000 km/an.

La acest rulaj eu as merge pe diesel fara as clipi. Puteti sa luati in calcul si mentiunea lui dust3radmin de mai sus, un SH cu rulaj mic si vechime de 1 an poate fi o optiune interesanta, daca intentionati sa luati masina cu banii jos (stiu ca uneori nu se poate).

Probabil in wek. consuma 9 10..

@DonQuijote..Dacia mi a comunicat ca nu s autorizati sa monteze GPL..prin VC.

Fix asta ziceam si eu. Desi exista in tara reprezentante ce poate se ofera sa iti monteze GPL chiar de la momentul vanzarii, garantia la motor (cel putin cea oferita de uzina) va fi afectata. De aceea eu nu recomand la masina noua GPL.

Link spre post

In primul rand, care este diferenta de pret? Faceti un efort financiar deosebit pt a acoperi varianta diesel? De obicei o masina este un cost oricum ar fi, din ce am observat orice retinere de la optionale sau motorizare poate deveni o frustrare la un moment dat, asa ca trebuie sa va ganditi bine. Va recomand chiar si o varianta second, nu vrea sa dau linkul sa nu para reclama dar gasiti chiar 2 masini de vanzare pe forum . Eu personal va recomand varianta diesel, stiu sunt subiectiv, insa un Suv consuma mai mult decat un turism si varianta mai buna pare sa fie diesel-ul, cel putin asa vad eu: cuplu/putere, consum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Eu am ales benzina, si va zic si de ce: diferenta la 100km este de aproximativ 2-3 litri. Si pentru diferenta de pret de 1500 euro, mi-a reiesit ca imi trebuie cam 50000 km ca sa amortizez diferenta de pret. Km pe care eu ii fac in 4 ani. Si benzina are cuplu, nu are ca la diesel, dar banuiesc ca nu il cumparati ca sa faceti off road. Al doilea motiv: revizii si piese, daca se strica la motor (la benzina nu prea are ce) mult mai ieftine. Va doresc succes !

Trimis de pe al meu Orange Neva 80 folosind Tapatalk

Link spre post

Sandero, chiar si Stepway, nu va satisface deloc nevoile de spatiu, mai ales ca aveti si un bebe. Am avut si eu la inceput, cand bebelusul era mic, un Clio hatchback - chinuitor de mic cu toate bagajele: carucior, genti, cumparaturi etc. Deci eu as exclude varianta asta. Clar un un Logan MCV va fi mult mai bun din punctul asta de vedere.

La 17-18k pe an, cred da diesel e varianta cea mai buna.

Eu, cu motorul din semnatura, am 12% in oras (Bucuresti), dar mers mult dimineata, in trafic, bara la bara, si distante scurte (4-5 km).

In afara, condus legal, media iese spre 7%.

Editat de vladionut
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...