Sari la conținut

Postări Recomandate

La CSG e 1400 unul reconditionat. Pentru 200 lei in plus eu am preferat sa cumpar unul nou.

Doar ca unul nou e la fel de prost conceput si se strica la fel de repede :) La reconditionare practic tot ce ramane din cardanul vechi sunt doar niste... fiare.

Editat de dragosb
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 58
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca faci offroad des, se recomanda sa-l reconditionezi si sa pui cruci mai mari. Daca un cardan OEM te-a tinut peste 100.000 km de ce sa nu iei unul nou, care sa te tina tot pe atat ? Magaz

Fiecare isi face calculele dupa cum ii convine mai bine. Mie mi-a dat cu mai putine virgule unul nou.   quarelin, am zis in al treilea post cum s-a manifestat la mine.

Eu, l-am schimbat la 98000 in garantie! Dac-ar fi fost sa-l schimb pe bani (si calculul lui @Furious Jay de 1900 (iau pretul dat de @masiu, nu ala dat de @JDm2006 de 2200) minus 1400, nu stiu cum ii

Posted Images

Eu, l-am schimbat la 98000 in garantie!

Dac-ar fi fost sa-l schimb pe bani (si calculul lui @Furious Jay de 1900 (iau pretul dat de @masiu, nu ala dat de @JDm2006 de 2200) minus 1400, nu stiu cum ii da doar o diferenta de 200 ron), l-as fi schimbat cu ala de la CSG!

De ce? Simplu! Are gresorsi cruci mai mari! Exact ce-i lipseste aluia de uzina!

De ce mi-a cazut...? Simplu, apa aruncata de rotile din fata a "spalat" crucea de pe spate si acolo a aparut, la mine, jocul!

Editat de danielcojocar
Link spre post

nu stiu cum ii da doar o diferenta de 200 ron

Pai daca am sustinut ca am dat pe cardan cu 200 mai mult decat 1400 cat costa unul reconditionat, atunci matematica ar spune ca m-a costat 1600 cardanul si, prin deductie logica, ar rezulta ca nu m-a costat 1900 sau 2200.

PS: Ca sa fim exacti, diferenta ar fi fost de 190 lei, cardanul fiind 1590 pe factura.

Link spre post
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...