Sari la conținut

Insonorizarea habitaclului

Postări Recomandate

• 6 months later...
  • Răspunsuri 38
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Usile le-am insonorizat si eu, tot cu silent coat. Am platit doar materialul, adica 10 lei coala. Nu stiu cate sunt intr-un pachet(probabil 40). Pe spate au intrat cca 20 coli si pe fata cca 15. Deci

Pentru cei interesați, am cerut si primit o oferta de Insonorizare: Buna ziua,   Recomandarea noastra sunt produsele de la SilentCoat deoarece imbina perfect calitatea cu costul.   Pentru insonor

Oare de ce nu ne orientam noi spre a da solutii in loc sa ne etalam aroganta ? Banuiesc ca stii foarte clar sau macar intuiesti raspunsul la intrebarea pusa. Si atunci intrevine dilema... ce rost ave

Pentru cei interesați, am cerut si primit o oferta de Insonorizare:

Buna ziua,

Recomandarea noastra sunt produsele de la SilentCoat deoarece imbina perfect calitatea cu costul.

Pentru insonorizarea usilor+Portbagaj+Plafon o sa trebuiasca aproximativ 3 Pachete de insonorizant.

395Ron X 3pachete

+1185Ron Manopera

Pentru insonorizarea podelei o sa trebuiasca aproximativ un pachet:

395Ron x 1 Pachet

+700Ron Manopera fara demontarea bordului

Sau

+1300Ron Manopera cu demontarea bordului si placare si in spatele acestuia.

Pentru insonorizarea/izolarea motorului momentan nu avem nimic compatibil.

Manopera dureaza in functie de operatiunile pe care le alegeti intre 2 si 3 zile cu o programare in prealabil.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu as da jos bordul si atunci suma totala ar fi 3465, la care probabil mai poți negocia 100-200, dar cam asta e. In alte părți am găsit mai scump bine, chiar pana la dublu, in funcție de material. In regie proprie ma tentează si pe mine mai spre vara, dar dacă folosești material considerat bun, nu cred ca poți ieși la mai putin de 1/2 din prețul asta. In plus, cred ca la usi as plati pe cineva oricum, ca e bibileala si îți faci mâinile praf.

Link spre post

Usile le-am insonorizat si eu, tot cu silent coat. Am platit doar materialul, adica 10 lei coala. Nu stiu cate sunt intr-un pachet(probabil 40). Pe spate au intrat cca 20 coli si pe fata cca 15. Deci aproximativ un pachet usile. Nu am intrebat si de portbagaj daca acolo iau manopera insa nu ar fi exclus sa fie inclus in pretul materialului(care de altfel nu e asa de scump).

Da-i bataie cu izolatul, pentru ca merita.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link spre post

Eu n-as vrea sa îmi desfacă bordul nici reprezentanta, ca așa apar șoriceii care te capiaza de cap după aia :) Am mai auzit varianta in care manopera e egala cu prețul materialului.

Link spre post

Din păcate pentru voi, posesorii de X79 ph1 și ph2, nu scăpați de bord, are prea puține decupaje iar accesul în spatele lui e infim.

Se poate da jos(evident cu volan, airbag șofer, manete) iar la remontare mai tunați( anti greieri) și sistemul de prindere

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...