Sari la conținut

3 Camere Video Functionale Pe Navigatia Originala Duster

15 membri au votat

1. 1. Cum considerati acest topic si proiect?

• Interesant!
      6
    • Informativ!
      2
    • Util!
      6
    • Hilar!
      1

Postări Recomandate

Din experienta proprie cand devii asa de tare dependent de tehnologie, iti anulezi singur o parte din neuroni.

Daca insa aceste "in car entertainment & tunning" sunt folosite cu cap sau in scop de expozitii de profil, e ok. Mai e si acea nevoie de a surubari si a demonstra ca se poate a unora.

Foarte transant, in off, sunt inutile, pt. ca acolo unde ar conta, nu au cum sa ajute(sunt deja murdare sau poate chiar smulsa, cea de sub masina) si in rest, te descurci fara ele. Cea din bara fata e mai mult de asfalt, sa poti parca foarte strans in locurile tot mai putine de parcare.

Legat de experienta.... o faci iesind in off, daca iti doresti, evident. Daca resusesti sa mergi cu cineva care a mai facut traseul ( preferabil dusterist), va fi ok sa mearga in fata si sa avertizeze asupra ce urmeaza, sa te dirijeje, etc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

1. ce e ăla marșalier? marche arrière 2. ultimele 2 versiuni de menavrus știu să comute pe ecranul de cameră la apariția unui semnal video fără a mai emula marșarierul. 3. camera din link nu e pentr

Camera aia de dedesubt (si cam si aia din fata) sunt ok atata timp cat mergi doar pe drumuri prafuite. La prima zona cu noroi un pic mai consistent (de exemplu ) devin simplii consumatori de curent si

Salutare Dusteristi,     Astazi mi-am facut curaj sa ma apuc de un subiect mai vechi pe care l-am abordat totusi cu inima indoita .... mmaai ales ca ideea in sine se confrunta cu un zid de feedbac

Posted Images

Expozitii de profiul? - nu merge, prea ieftin/prea ca la tara :).... realizati ca toata procedura asta costa 350 lei? (*cu tot cu 2 camere) :)... pana la urma e un prototip/concept - pt a arata ca se poate ieftin pe navigatia masinii fara sa ai alt monitor care sa te incurce, daca nu aveai monitorul deja din fabrica poate avea sens si mai putin. Legat de utilitate cred ca depinde de experienta soferilor, daca sunt mai multi in coloana si tipul de off-road. Camerele astea sunt la fel de utile ca si camera de mers cu spatele - daca te gandesti - pana la urma nu ai nevoie de camera la spate caci ai oglinzi si maiestire nu?!... Ele sunt mai mult pt mers singur - iar cea de jos nu se poate smulge pt ca e culisanta in platbanda solida.

Editat de Cain
Link spre post

Va kkk in treaba omului, dao in masa de camera ca aia de sub masina o anuleaza daca vrea si gata, prin balti ca in poza nu stiu cati dintre voi mergeti weekend de weekend cu masinile personale, poate alea de la benzinaria Pe... merg zilnic dar acolo deconteaza firma.A ales o solutie mai low cost, daca este ba....s montezi un Gopro in bot la masina care transmite pe telefon ce se intampla in fata.

In off cel mai bine te ajuta copilotul sau partenerul de traseu :) dar ce te faci cand pleci singur.Din cate stiu ce este prin fata Dusterului si sub Duster, radiator, intercooler, DPF costa destul de mult pe original :)

Link spre post

Eu daca as monta camera in fata as cauta o solutie motorizata de a o proteja de ploaie/muste/vandalism cand nu este folosita, cu un actuator de inchidere centralizata sau un servomecanism, fie sa-i bage in fata un plastic/tabla de protectie, fie sa roteasca efectiv camera incat lentila ei sa fie "ascunsa"

Link spre post

Merci Caphonne :-) cred pana la urma ca e o problema de mentalitate fata de masina. Eu am crescut admirand generatia careia ii facea placere sa trateze rugina la masina, antifoneze, sa instaleze solutii proactive, sa testeze, sa intretina masina ca noua, nu se gandea sa o vanda peste 5 ani, cauta solutii mai bune si mai ieftine si nu ar crede orbeste in ce dicteaza sistemul corporatist consumerist.

Legat de solutia cu camera ascunsa in bara, suna bine insa consider ca e mult prea sofisticata pt un Duster. Orice inovatie adaugata trebuie sa se raporteze la pretul obiectului initial si sa fie simpla de instalat - ca sa ii poti justificata utilitatea finala. Riscurile de vandalism si pietre nu prea exista fata de camera si pretul ei.

Editat de Cain
Link spre post

Înainte să comentezi(și aici nu mă adresez lui Cain), "admiră" soluțiile adoptate de constructori pe mașinile cu cameră frontală - niciuna nu are protecție dacă e montată în grilă.

Cât despre utilitatea camerelor, în condițiile din poză nu te ajută nici mama protecțiilor

post-3685-0-92147500-1474106945_thumb.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...