Sari la conținut

Antifonare Aditionala Usi Duster (*cheder Adeziv)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si pozele pt cine vrea sa isi faca mega-antifonare (*fara interior usi): Greutatea aditionala adaugata masinii e undeva la max 4 Kg overall.                       (*

Salut Dusteristi,   Una din imbunatatirile care le aveam in plan era sa reduc zgomotul exterior in masina. Deasemenea ma interesa si o solutie simpla care sa nu implice demontari complexe.   Intre

Când se reinventează roată, ai impresia că e nemaipoment. Ghinion, încă din 2014, la brazilieni e un cheder special ce blochează intrarea aerului în partea superioară a portierelor

Posted Images

De uitat m-am uitat și se pare ca ușa este mai îndoită decât cealaltă. În plus am mai observat ceva. La aceeași ușă.

9d8cc3ca80749fb07a1a7ab0910f780d.jpg

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Confirm. Eu am luat 2 tipuri de pe Ali.

Unele cu banda rosie de prindere, dar nu 3M, pe care l-am pus pe buza capotei, calca pe grila argintie si pe marginea de sus a farurilor, si in prelungirea chederului dintre usi la PH1.

Cele 3M au venit azi, nu am apucat sa montez, dar par mai calitative putin. le pun la montantul A, si sub portiere ca sa mai izolez putin sunetul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...