Sari la conținut

Postări Recomandate

Multumesc amandurora pentru informatie. Eu ma apucasem sa fac ceva din cauciuc, dar daca nu are efect pe partea asta nu le mai pun. Cain, dusterul are aerodinamica unei caramizi, deci dupa ce sari de 80-90 km/h sare exponential si consumul. Pentru un consum mai bun trebuie sa cresti presiunea din pneuri pentru a micsora suprafata de contact, dar e un compromis cu stabilitatea, tractiunea (inclusiv franarea) si amortizarea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 111
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Motto: Dusterul e ca o femeie draguta, hazlie, anxioasa, buna la pat dar fara sani si fara sa fie prea gospodina. Mereu ai senzatia ca iti lipseste ceva in relatia cu ea insa esti destul de multumit d

Ceea ce s-a intamplat pe a2 se putea preveni prin respectarea regimului de mers in conditii dificile... nu mergi cu 100km/h, dar nici cu 30 pe banda 2; nu cred ca ai nevoie de miliarde de gadgeturi ca

Romanii, de fapt hai sa zic oamenii, nu au fost niciodata de vina cand s-au intamplat nasoale, tot timpul altceva, altcineva a fost de vina, in cazul de fata lipsa panourilor care sa zica "bai, vezi c

Posted Images

Am avut si eu pe masina acele deflectoare frontale.

Dupa 3 ani de folosire (pana acum o saptamana, cand una s-a rupt si le-am dat jos pe amandoua) ma declar multumit de ele.

Cel mai bine se vede ca nu mai arunca asa multa apa pe capota si parbriz. Acum fara ele ma simt ca la spalatoria tunel cand trec printr-o balta mai mare. :(

De aerodinamicitate si consums redus nu stiu sa va detaliez.

Daca vrei sa faci unele din cauziuc, pot sa ti le dau pe ale mele drept matrita.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...