Sari la conținut

Duster Masina Pentru Romani?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 93
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

astea is basme si povesti...asa era pe vremurile trecute.   acum Dacia e detinuta de Renault, care Renault, ne place sau nu, lucreaza in stil occidental. Adica lucreaza dupa niste norme/standarde, t

Este foarte interesanta mentalitatea romanilor vs straini referitor la dacii, daca te uiti pe forumuri din afara, din diverse tari, gasesti cei mai mult oameni multumiti de dacia, chiar daca pentu ei

Nu e ma vorba de PR. Io nu am nici un incentiv de la Dacia sa afirm daca is multumit sau nu de masina. M-am inscris pe forumul asta sa schimb opinii, probleme si solutii cu cei de aici. Daca vroiam sa

Posted Images

Nu-l mai bagati in seama, omul are probleme serioase, injura pe la toate colturile "cazanul" asta de Duster. :)

1.Pentru informarea ta dusterul din posesie este unul nou cumparat cu 17k eur. Si nu e singura masina noua pe care am cumparat-o. sunt curios cate masini noi ti-ai cumparat tu in viata ta. Si aici nu ma refer la masinutele cu telecomanda de la raionul de jucarii...

2. cel care a deschis acest topic a dovedit cu poze (vezi primul post din acest topic) calitatea,conceptia si asamblarea dusterului. deci probabil ca si autorul acestui topic este un hater ca si mine. Interesant este faptul ca tu postezi pe topicul haterilor ... deci suna a farseism. Daca ai coloana verticala ar fii de preferat sa-ti deschizi un topic nou in care sa lauzi dusterul cu care de fapt ai mers atunci cand ai facut comanda la uber ...

Spre deosebire de altii eu recunosc ca pt cati bani am dat pe duster am primit foarte multa calitate slaba. Altii de pe acest prefera sa se minta si sa se laude in stanga si in dreapta ca au "masina".exemplu concret : cititi primul post al acestui topic si vedeti ce se poate face cu 50 eur in plus .

Pentru bani putini Dacia putea face lucruri de impact: ex:mastic de calitate pt a lipi usile, folie insonorizanta pt un un confort mai bun in habitaclu,etc.

P.s. nu am avut niciodata ferotza...deci inainte de a face acuzatii ar fii corect sa ne documentam. Dar probabil e prea mare dorinta de a arunca cu noroi. deh frustrarile sunt mari...dupa cum am scris mai sus din cauza calitatii slabe a dusterului.

Editat de capone
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cumperi? poti sa faci tzuica in cazan...

Serios vorbind : il mai tin fiindca nu cere bani plus mai am un an de garantie. ptobabil cand va implini 5 ani il voi vinda ca sa-si bata altul capu' cu rugina, cardan, apa care intra prin usi, etc.

Oricum pana acum pe garantie am schimbat destule... cea mai interesanta a fost conducta de la intetcooler care "transpira" ulei, ocazie cu care mi-au schimbat si electrovalva deoarece la montajul masinii avea o teava rupta. deci din montaj, de la fabrica...ulterior motorul trage mai bine si nu mai este asa lesinat... asta apropo de calitate...

Dupa cum spuneam : cu bani extrem de putini se obtine o calitate net superioara.

Link spre post

@fnicolau, intrebarea mea chiar era legitima. Eram curios sa stiu de ce cineva care isi uraste profund masina o tine in continuare. Si eu pot spune ca in primele luni am avut usoare "dezamagiri" legate de a mea. Dar dupa ce am ajuns sa o cunosc, greu o dau pe altceva. Si da, am avut masini noi (sunt la a 3-a), da, am avut masini doar peste 15.000 €, am condus destui km si marci premium (de care nu pot sa spun ca sunt dezamagit), dar cand ajungi sa cunosti Duster-ul observi ca primesti pentru un pret extrem de mic ceva ce alte brand-uri nu pot oferi nici pentru un pret de achizitie dublu.

Acum depinde si de ce asteptari si cu ce nevoi alegi o anume masina. Daca ai luat Duster cu speranta ca vei avea consum de 5% la viteze de peste 130 km/h, fara sa iesi de pe asfalt deloc si injuri in fiecare zi aglomeratia din trafic, clar vei fi dezamagit de el.

Link spre post

Mai usor cu atacurile, va rog.

Dupa doua facultati si doua mastere, mare parte in domeniul economic totusi, am ajuns, calcandu-mi pe inima si pe convingerile anterioare, ca :

PRETUL DE VANZARE NU ARE LEGATURA CU PRETUL DE PRODUCTIE !!!

Totul e marketing.

A zis deja cineva mai sus: daca DACIA / Renault considera ca e mai important sa intre pe o anume piata, atunci va practica preturi mai mici.

Nu uitati ca si dealerii au pretentii diferite in functie de tara, nu mai zic de costuri de transport etc.

Intrebarea cea mai importanta din marketing e:

Cat de mult e dispus clientul sa plateasca ???

Totul se invarte in jurul raspunsului la aceasta intrebare, restul e cancan.

P.S. Piesele de pe linia de asamblare au si ele coduri de bare in care se stie cat de aproape sunt de cota ideala, asa ca "robotul" stie si el ce sa isi aleaga de pe banda.....

De peste 20 ani exista produse software de tipul ProductLifeCycleManagement si ConfigurationManagement - in care fiecare produs final e configurat diferit, pe calitati diferite etc. Astea sunt chestii care nu vor ajunge la urechile publicului, stati voi relaxati....

Link spre post

@i96nds:Ceea ce ai scris mai sus sugereaza ca lucrezi in domeniul software. produsele software despre care vorbesti mai sus se gasesc la indemana oricui. Practic se folosesc pt a gestiona calitatea produselor si a serviciilor. Si da , vad ca admiti ca acelati produs este de mai multe calitati in functie de piata si de interesul comercial. Deci de anumiti parametri. O pompa de motorina poate sa fie fabricata de Delphi sau de de Bosch. In calitate de fabricant de automobile pot sa cer lui Delphi sa-mi furnizeze o pompa care sa fie garantata 5 ani si lui Bosch una care sa fie garantata 3 ani. Diferente de pret rezulta de aici.Si am considerat doar un reper. Sau pot sa aplic un mastic foarte ieftinsi sa consider ca cei care cumpara masina nu le pasa daca ploua in ea. Sau pot sa pun mastic de calitate mai buna considerand ca cei care cumpara sunt dispusi sa pleteasca 5 eur in plus dar fara sa se enerveze cand trebuie sa scoata apa din masina la o ploaie mai serioasa. Asta inseamna sa configurezi calitatea la un nivel acceptabil , sa ai practic grija de lucruri esentiale gen: sa nu apara rugina 5 ani, sa nu ti se strice directia si sa faci accident, sa nu ploua in masina, etc. Apoi nivelul superior ... musama pe scaune, incalzire, 4 senzori de parcare si nu 3 cum vine duster din fabrica.... la 200 eur...

Editat de capone
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...