Sari la conținut

Duster Masina Pentru Romani?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 93
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

astea is basme si povesti...asa era pe vremurile trecute.   acum Dacia e detinuta de Renault, care Renault, ne place sau nu, lucreaza in stil occidental. Adica lucreaza dupa niste norme/standarde, t

Este foarte interesanta mentalitatea romanilor vs straini referitor la dacii, daca te uiti pe forumuri din afara, din diverse tari, gasesti cei mai mult oameni multumiti de dacia, chiar daca pentu ei

Nu e ma vorba de PR. Io nu am nici un incentiv de la Dacia sa afirm daca is multumit sau nu de masina. M-am inscris pe forumul asta sa schimb opinii, probleme si solutii cu cei de aici. Daca vroiam sa

Posted Images

Black touch in italia este 18700 eur. aceeasi varinta in romania este 17850 eur. binenteles ca acest lucru nu-l convinge pe stef13 pt ca in fond este vorba de aceleasi cifre:1,7,8 doar ca sunt aranjate altfel in italia...

Editat de capone
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Capone hai sa-ti mai zic o poveste: Italia e la 2000-2500km de Pitesti.... crezi ca transportul pana acolo e gratis ? In Italia salarul lu nenea care descarca masina si a lu nenea care iti vinde masina e vreo 2000eur fata de poate 2000ron a lui aia din Ro .

De ce cumpara unii din Ungaria ? Fiindca au TVA mai mare si il recupereaza pe firma, am coleg care a luat Mazda6 din Cegled de langa Budapesta, exact pt acest motiv, in final a iesit cu 2000si ceva de euro mai ieftin (discount mai mare dat de dealer si diferenta de TVA). Asta inseamna ca si Mazda face la fel ca Dacia nu-i asa ? Deci exista Mazda6 ptr Ungaria si alta ptr Romania .... da.... ai dreptate.... asa o fi...

Poate ai auzit si povestea cu puterea de cumparare, cerere si oferta, studiu de piata.... nu le mai zic eu....

Eventual de acu inainte cand cumparati de la @torquemada piese de schimb sa-i cereti de alea ptr export nu de alea ptr Romania ....

Editat de kidu79
Link spre post

Am verificat preturile din germania, italia,franta, suedia, belgia, olanda, america de sud, america de nord ,canada, polul nord, japonia, china, polul sud , rusia si toate preturile sunt identice. Calitatea este aceeasi pe toate continentele.

Piesele au acelasi pret, manopera la fel chiar satisfactia conducatorilor de duster din intreaga lume este identica.

Ce poate fi mai minunat?

Link spre post

Pretul DDP ( cu toate taxele incluse ,;adica final ptr client) se calculeaza asa:

http://exportarya.com/calcular-precio-ddp.asp

De aceea exista diferente intre pretul aceleiasi masini in tari diferite.

Din toate campurile alea, primele 3 reprezinta banii incasati de Dacia la Pitesti sa produca masina, s-o verifice, s-o pregateasca de vanzare, indiferent ca Dusterul va pleca in Ro sau in De sau in I/F/Uk/PLM....

Tot ceea ce urmeaza tine de tara de livrare (taxe, accize, Tva, omologari, autorizari,...) , tine de metoda de transport aleasa si costurile aferente, costurile de descarcare, costurile si profitul dealerului final.

Daca nu iti e clara formula de calcul de mai sus ia un manual de clasa a2a de aritmetica si fa niste exercitii.... daca nu, du-te si uita-te in continuare la Otv, vezi ca poate or gasit-o pe Elodia.

Eu ies de aici ... e o tara libera fiecare poate avea o parere... cine are ochi sa citeasca ce am scris si minte sa inteleaga va intelege, cine nu.... asta e :-)

Editat de kidu79
Link spre post

Asa si care este pretul raw? ce treaba are linkul ala cu masini? frate tu esti normal la cap? crezi ca dacia isi calculeaza pretul folosind site-ul ala? ce penibil... eu cand am cumparat dusterul tva ul in romania era 24% si am data 17200 pe masina standard price. cu mult mai mic decat standard price in italia unde tva era 22. nu inteleg ce calcule faci tu dar cred ca ai extras radical pe undeva...oricum ceea ce ai scris mai sus nu are relevanta. dacia pregateste masina indiferent pt ce tara o livreaza nu? costurile si profitul dealerului nu au nicio treaba. Din nou ai venit cu inventii....

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...