Sari la conținut

Sfat Achizitie Auto Second-Hand

Postări Recomandate

E draguta masina, imi place cum arata! :) Toyota e o alegere buna! Si noi suntem fani japoneze, nu prea agreem nemtestile.

Eu am avut un Yaris, care e ceva similar, doar ca parca o idee mai mare.

Super multumit de masina!

S-o stapanesti sanatos!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 65
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Par sa se inteleaga

off-topic: Aveti noroc cu doamnele voastre care vor masini mici, cat mai mici, usor de parcat si cu motoare mici si economice. A mea doamna conduce una mai mare decat dusterul cu motor de 2.2... Si ta

Haha - cum era aia? ... "new hardware found"   Să o folosiți sănătoși

Posted Images

Pai bine măi @DonQuijote, ca te dai tu cu jucăria... Sa vezi tu acuma de nu o sa îți fure soția Dusterul... :D

aaaa... nu de alta, dar mai stiu cel putin încă unu' care-o patit-o :P

Link spre post
  • 1 month later...
off-topic: Aveti noroc cu doamnele voastre care vor masini mici, cat mai mici, usor de parcat si cu motoare mici si economice. A mea doamna conduce una mai mare decat dusterul cu motor de 2.2... Si tare mi-e ca daca imi vad visul cu Ford Ranger implinit (540cm lungime), in scurt timp intra tot pe mana ei :))

Hi. Care e treaba cu Fordul Ranger? Intreb fiindca si eu cochetez cu ideea. ...De vreo 4 ani ?

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Link spre post

Rangerul e o masina senzationala pentru pretul ei. Nici nu prea se vand la sh, pentru ca cine reuseste sa prinda una, nici ca o mai lasa.

Cauta si tu reviews, forumuri... Singura "problema" ca sa zic asa, e ca mentananta nu e cea mai ieftina, dar oricum nu la fel de scumpa ca la competitie (Hilux).

Va fi foarte dat cu banul treaba cand am toti banii de schimbat masina.. Ford Ranger 2.2 150cp vs. Renault Megane RS 2.0 270cp :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Va place asa mult suspensia spate cu arcuri pe foi ? Cand faci schimbarea sa ma anunti poate ne inetelegem, daca nu cumva rezolv problema pana atunci :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...