Sari la conținut

Xenon aftermarket pe Dacia Duster

Postări Recomandate

merg foarte mult noaptea pe distante incepand cu 250km.Respectiv,nu va pot reda aici ce urari le fac celor cu xenoane chinezesti.Necatand la faptul ca avem o gramada de inteligenti fara xenon care nu au farurile reglate corect si te orbesc,iti mai ies in cale si xenoane care iti iau vederea...Partea proasta e ca oamenii nu se gandesc decat la ei,nu se gandesc si la siguranta si confortul celor din jur...vezi fel de fel de dacii 1300,cielo sau alte ligheane cu mari xenoane pe ele de 8000k,iar in gandul lor sunt mai barbati cu ele....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 30
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

merg foarte mult noaptea pe distante incepand cu 250km.Respectiv,nu va pot reda aici ce urari le fac celor cu xenoane chinezesti.Necatand la faptul ca avem o gramada de inteligenti fara xenon care nu au farurile reglate corect si te orbesc,iti mai ies in cale si xenoane care iti iau vederea...Partea proasta e ca oamenii nu se gandesc decat la ei,nu se gandesc si la siguranta si confortul celor din jur...vezi fel de fel de dacii 1300,cielo sau alte ligheane cu mari xenoane pe ele de 8000k,iar in gandul lor sunt mai barbati cu ele....

prostu' nu e prost destul daca nu e si fudul....mitocania a ajuns un mod de viata in romanica...nasol

Link spre post

Exact , nu se gandesc .Acum cateva zile ma intreaba un cunoscut de ce nu imi pun xenon pe masina .

Ii raspund pentru ca are halogen de fabrica si nu vreau sa arate ca o sorcova fara levelizer si tot ce ii mai trebuie (eu am lupa pe faza scurta dar cu halogen)

Zice el : "pai eu mi-am pus si pe faza scurta si pe lunga si pe proiectoare , n-as putea sa merg cu o masina fara asa ceva" (atunci mi-am dat seama ca imi cam pare rau ca-l cunosc dar nu ne intalnim decat accidental o data pe an sau la doi ani) asa ca ...

edit : nu am duster , dar trebuia sa aleg duster ca sa imi pot crea contul pe forum

Link spre post

Dupa cum am mai spus: instalatiile xenon aftermarket sunt perfect ilegale. O instalatie serioasa presupune si existenta sistemului de autoleveling si de spalare a farurilor.

Lumina data de farurile stock este mai mult decat suficienta.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...