Sari la conținut

Gpl Pentru Duster 1.2 Tce- Avantaje Si Riscuri

Postări Recomandate

GPL-ul pe masina prezinta un risc cand este instalat in perioada de garantie si uneori constati ca ai probleme cu masina, indiferent de cauza problemelor. Riscul e sa ramai cu problema nerezolvata, chiar daca GPL-ul nu e de vina. Au patit-o multi, vor fi in continuare multi care o vor pati.

Cand ai nu motor ce a demonstrat in perioada lui de garantie ca merge fara nici o problema, probabil riscurile de a-l deranja cu ceva prin implantul de GPL sunt foarte mici.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 48
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Avantaje 1.2 TCe: silentios sportiv performant tehnologie moderna, costuri de intretinere mai mici (distributie pe lant) cuplu disponibil pe o plaja mare de turatii, incepand de la 1500 rpm

Intervin si aici, am intervenit si in topicul problemei cu consumul de ulei: conform manualului de garantie, este acceptat un consum de 500ml de ulei la 1000km ca fiind normal (si cei cu dCI vor gasi

DonQuijote...ti-am citit toate comentariile cu privire la necazul lui Stefan si sincer te suspectez ca ai fi omul celor de la dacia sau al ursului. Noi trebuie sa-l sustinem si sa-l incurajam . Atunc

GPL-ul pe masina prezinta un risc cand este instalat in perioada de garantie si uneori constati ca ai probleme cu masina, indiferent de cauza problemelor. Riscul e sa ramai cu problema nerezolvata, chiar daca GPL-ul nu e de vina. Au patit-o multi, vor fi in continuare multi care o vor pati.

Cand ai nu motor ce a demonstrat in perioada lui de garantie ca merge fara nici o problema, probabil riscurile de a-l deranja cu ceva prin implantul de GPL sunt foarte mici.

No comment....vanatoarea continua!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Link spre post

Eu tocmai am venit de la un control la motor. Mi-a gasit lipsa de 0,8L ulei din decembrie pana azi, adica peste 4000 km parcursi. Mi s-a spus ca este normal un consum de 0,7/1000km. Mi se pare ca e cam mult dar asta e......

Link spre post
Eu tocmai am venit de la un control la motor. Mi-a gasit lipsa de 0,8L ulei din decembrie pana azi, adica peste 4000 km parcursi. Mi s-a spus ca este normal un consum de 0,7/1000km. Mi se pare ca e cam mult dar asta e......

Sa speram ca nu creste si la tine. Ce data de fabricatie are masina ta? A lui @Don ce data o avea?

Link spre post
  • 1 month later...

Am gasit pe un site de profil instalatie de gaz speciala pentru Tce.Daca am citit bine 115 milioane bani vechi..Cred ca e cea mai scumpa...

Link spre post
Am gasit pe un site de profil instalatie de gaz speciala pentru Tce.Daca am citit bine 115 milioane bani vechi..Cred ca e cea mai scumpa...

Este cea pe care am cumparat-o eu daca e Prins. Da, e dedicata motorului tce al Dacia, dar pricepe cineva?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...