Sari la conținut

Iesire De Primavara- 2016

Postări Recomandate

Trasee frumoase poate va insotesc candva, o sa va urmaresc postarile, pentru cateva din ele trebuie sa mai asteptam un pic de caldura.Imi doresc mult sa ajung pe Iezer spre exemplu.Ar mai fi Slon-Lacul Vulturilor-coborare Crasna, Bradet,cascadele, intoarcere in Cheia...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 181
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu va urez distractie placuta! Ca sa fiti in tema, aici e iesirea spre cascada Bigar a celor de la 100tracks.   Si cateva poze cu traseul pt. "orice" SUV 4x4:  

Venim si noi.   Cu mancarea carata dupa noi ar cam fi o problema, pentru ca trebuie sa stea in portbagaj o zi intreaga.

Hello. O sa venim si noi sambata, dar nu ramanem la cazare. Sa ne vedem cu bine!     Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted Images

Trasee frumoase poate va insotesc candva, o sa va urmaresc postarile, pentru cateva din ele trebuie sa mai asteptam un pic de caldura.Imi doresc mult sa ajung pe Iezer spre exemplu.Ar mai fi Slon-Lacul Vulturilor-coborare Crasna, Bradet,cascadele, intoarcere in Cheia...

Urcarea spre Lacul Vulturilor din drumul Chiojdului s-a stricat (fata de acum 2 ani), iti clantane dintii in gura, plus ca au aparut si o gramada de semne de interzis pe el. Coborarea pe Crasna a fost ok pe uscat, dar tot te mai trezesti cu cate un bolovan de ocolit fix pe cate o curba stransa. :) (am fost anul trecut cu Aro-istii)

Link spre post

Traseul 7 pare interesant, nu am stiut ca se poate trece dinspre Salatrucu spre malul stang al lacului, cineva a incercat mai demult si nu a reusit, probabil s-a taiat lemn si au aparut forestiere.

Link spre post

Ref.traseul 7: Se trece lejer, am fost asta-toamna, singura problema ar fi semnele de interzis (fara bariere) din capete... Drumul apare si pe Google Maps.

Iar ca punct de interes in zona barajului Vidraru este Valea lui Stan. O recomand pentru peisajele extraordinare, o puteti vedea pe Youtube.

Link spre post

Eu sunt PRO! cat despre trasee, ar trebui sa alegem unul care nu urca la mare altitudine pt.a nu avea surprize. Dintre cele de "joasa altitudine" eu il cunosc pe cel despre care am vorbit cateva posturi mai in urma (trecere V.Doamnei-V.Valsanului-Vidraru-V.Topologului-V.Oltului), dar nu trebuie sa fie neaparat asta. Cat despre perioada, WE de inceput de aprilie cred ca ar fi OK.

@dtel, n-am uitat despre ce am vorbit (zona Horezu, zona Magura), dar cred ca trebuie lasate pt.vara. Sau nu?

Link spre post

Eu sunt PRO! cat despre trasee, ar trebui sa alegem unul care nu urca la mare altitudine pt.a nu avea surprize. Dintre cele de "joasa altitudine" eu il cunosc pe cel despre care am vorbit cateva posturi mai in urma (trecere V.Doamnei-V.Valsanului-Vidraru-V.Topologului-V.Oltului), dar nu trebuie sa fie neaparat asta. Cat despre perioada, WE de inceput de aprilie cred ca ar fi OK.

@dtel, n-am uitat despre ce am vorbit (zona Horezu, zona Magura), dar cred ca trebuie lasate pt.vara. Sau nu?

Sa nu ma uitati pe acasa.

Link spre post

Salve

Sper sa nu fiu off topic dar pana la urma ma incadrez in titlu.

Am de facut o cursa pana in Cluj la cumnatu', in perioada 7-9 aprilie, si ma gindeam sa nu o iau direct spre destinatie ci sa abordez o scurtatura:

https://goo.gl/maps/nTCiajHLTkQ2

Bine .....traseul este dus-intors dar ma intrebam si eu in nemernicia mea: ratez vreun obiectiv turistic, ceva. Se poate si mai bine....Daca aveti ceva sugestii, eu dau o bere cand oi face tuica.

Cat despre ieseala de primavara, daca aproba nevasta vin cu 4 roti cu toata trupa, daca nu, o sa vin numai cu doua si eventual vreo blonda la ocazie.......

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...