Sari la conținut

Duster 2.0Dci In Asteptare

Postări Recomandate

:) Pertinenta intrebarea, dar chiar nu-mi dau seama momentan. Probabil Renault (ca si altii) are deja prototipuri in teste pentru normele viitoare, dar cu dizelgate se schimba datele problemei si s-ar putea ca practicile de pana acum sa nu mai mearga pe viitor. Iar in aceste conditii, daca normele vor fi testate mai serios in conditii de trafic atunci cca 30% din motoarele etichetate "euro 6" existente in acest moment pe piata nu indeplinesc nici macar normele EURO 5... In plus motoarele diesel in general s-au ales cu o reputatie sifonata si asta s-ar putea sa aiba repercusiuni pe linie industriala, conceptie etc. Sa vedem noile motoare diesel lansate in 2016 apoi mai vedem...
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 83
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am citit, amuzat, acest topic. Cu toate ca am zis ca nu ma mai bag... in acest caz, nu pot sa ma abtin. @SEBASTIAN, ceea ce consider eu despre aceasta masina se poate citi prin tot forumul. Totusi,

Sebastian, cate mii de km te-ai dat cu duster? Ca io nu reusesc sa o simt submotorizata deloc. Doar daca te astepti sa se poarte ca o sportiva, dar asta e o biluta grasa,tu ce voiai ? sa faci liniute?

Eu nu vreau niciun dci 2.0 pe Duster. Voi aveti idee cat de proaste sunt motoarele alea?! Sunt de provenienta Laguna. Sunt niste mizerii ordinare. Sa speram ca macar vom avea parte de un 1.6 care sa

2.0 turbo diesel e o aberatie pentru o masina in clasa SUV mic, daca tinem cont de trendul actual. Mazda CX5 cu al ei 2.2l cred ca va ramane exceptia si nu pentru mult timp. Personal as prefera un motor cu elasticitatea celui de 1.7l de pe Opel de acum cativa ani. Daca pun 1.6 pe Duster la modelul urmator si daca reusesc cumva sa ma convinga din nou sa dau 20000 euro pe o masina in care a trebuit sa mai bag eu inca niste mii de euro ca sa o fac sigura pe sosea si folosibila in off road usor, atunci sigur ajung cu ea la tunare. Nici acel 1.6 nu va fi suficient pentru un consum decent la 130 cu cutia actuala, iar daca schimba cutia, nu va avea cuplu suficient pentru off road. Pe de alta parte, mie mi-ar place un motor cu injectie directa si turbo pe benzina la cca. 1.5 - 1.6 litri. Am iubit la nebunie motorul 2.0l turbo de la VW - 200 CP din fabrica si am facut o proba cu un Juke de 1.6l injectie directa turbo benzina, care scoate 188 CP si zburda incredibil cu cutie CVT si transmisie 4x4. Probabil as fi dispus sa dau cateva mii in plus pentru un Duster echipat ca lumea (adica peste ce ofera ei acum) cu motorul si cutia respectiva. Pentru comparatie: http://www.nissanusa.com/crossovers/juke

Link spre post

2.0 turbo diesel e o aberatie pentru o masina in clasa SUV mic, daca tinem cont de trendul actual. Mazda CX5 cu al ei 2.2l cred ca va ramane exceptia si nu pentru mult timp. Personal as prefera un motor cu elasticitatea celui de 1.7l de pe Opel de acum cativa ani. Daca pun 1.6 pe Duster la modelul urmator si daca reusesc cumva sa ma convinga din nou sa dau 20000 euro pe o masina in care a trebuit sa mai bag eu inca niste mii de euro ca sa o fac sigura pe sosea si folosibila in off road usor, atunci sigur ajung cu ea la tunare. Nici acel 1.6 nu va fi suficient pentru un consum decent la 130 cu cutia actuala, iar daca schimba cutia, nu va avea cuplu suficient pentru off road. Pe de alta parte, mie mi-ar place un motor cu injectie directa si turbo pe benzina la cca. 1.5 - 1.6 litri. Am iubit la nebunie motorul 2.0l turbo de la VW - 200 CP din fabrica si am facut o proba cu un Juke de 1.6l injectie directa turbo benzina, care scoate 188 CP si zburda incredibil cu cutie CVT si transmisie 4x4. Probabil as fi dispus sa dau cateva mii in plus pentru un Duster echipat ca lumea (adica peste ce ofera ei acum) cu motorul si cutia respectiva. Pentru comparatie: http://www.nissanusa...crossovers/juke

Doar daca vor sa faca economie de prost gust vor pune motorul de 1.6 dci cu actuala cutie de pe 1.5 dci .. ceea ce nici tehnic nu cred ca este posibil. Normal ar fi sa puna 1.6 dci + cutia de viteze de pe Qashqai chiar daca asta ar insemna sa mai stirbeasca putin din capabilitatile off-road ale masinii ceea ce iarasi nu cred. Cred ca altele sunt atuurile care fac Dusterul capabil in off-road si nu exclusiv rapoartele cutiei in treptele 1,2,3 :). La Qashqai-ul de 1.6 dci consumul si rafinamentul in condus sunt superioare la 130 km/h ceea ce ar fi exact ceea ce-i lipseste Duster-ului in varianta actuala.

Editat de andrei_s
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...